Livakerem Kizlar yatiyordum ayaga firladim acıdan. Tam kuyruk sokumuma bicak saplanir gibi sizi giriyor iki saniyede bir. Biri icerden igne batiriyor. Korktum ne olabilir acaba. 4+5 gebeyim. Doktora gitmeli miyim?
Minnakanne Livakerem ben simdi acilden geldim bu sorun icin idrar yolu enfeksiyonu boyle yapiyormus iki gundur cok kotuyum antibiyotik kullanman lazm ddi kadin dogumcuma da sordm antibiyotik kullanicam. Birkac gundur boyle cok da onemsememistim kuyruk sokumundan belime yayildi belimden sirtima yayildi ihmal etme gecmis olsun. 😘
Minnakanne Livakerem ilk zamanlar neden oluyor bilmiyorum bu arada ben 25+3 haftalik hamileyim karnim buyudugu icin oluyor sandim internette oyle yaziyordu ama ilerledi iste.
Livakerem Minnakanne senindemi bicak saplanma oluyordu canim yatiyordum ayaga dikti beni yaa. Ay suan acile gitmeye cok usendim 🙁
Minnakanne Livakerem aynen canm bikac gun once saplanma oldu sonra belime yayildi agri yine kuyruk sokumu batmaya devam ediyor tabi sonra sirtima felan yayildi batmalar 😔