Meless Çatı muayenesinden geliyorum abartan insanlara hadi lan ordan demek istiyorum! Hiç acımıyor kızlar sıfır acı hemde. Ve 10sn sürüyor. Hiiiiç kimseyi dinlemeyin benden başka güvenin bana, acımıyor😂
ilyesta Meless bence de ya . Bende burda okuduklarimdan sonra korka korka gitmiştim ama bu mudur yani dedim çıktıktan sonra 🙄
Meless ilyesta aynen öyle öldümler bittimler çok acıyorlar havada uçuşuyordu burda allah aşkına insanı geriyorlar ya😂
Cansukrb Çatı muayenesinden sonra hafif kan geliyor ya bu normalmiş sanırım peki ertesi günde geliyomu yoksa sadece 1keremi
Meless Emel_kara92 evet evet örtü örtüyor doktor hiç bakmıyor bile 2 parmağını örtünün altından girdiriyor. Rahat olun hiçbir şey olmuyor
Cansukrb Meless sıkıntı yaptım acaba iki kere gelmesi normalmi 34e giricem açılma ve baş pozisyon olunca insan stres yapiyo
Meless Cansukrb anladım canım bilmiyorum vallahi bende açılma vs yokmuş 10gün daha gelmez dedi doktor ilerleyen saatlerde kanama olursa yazarım ama şimdilik bir şey yok. Siz takip edin bence de açılmanızda varmış belki nişan falandır