Zeyzoy 37+2 yiz bebeğim şu an 3.448 gr. Büyük ihtimal sezaryan diyo doktorum ama normal doğum istiyorum ben. Arada kasılmalarım var aşağıda baskı hissediyorum diş etlerim şişti bu durumda olan anne adayları var mı? Siz ne düşünüyorsunuz?
Aysobaciniz Zeyzoy bende 38+3 deyim 3.300 gram bebeğim ama sezaryen demedi 3900 e kadar normal olabilir dedi size neden öyle demiş anlayamadım açıkcası son haftalarda bebek kilo almıyor çünkü birde yanılma payı oluyor usg de. acaba çatınız falan mı dar ?
Zeyzoy Aysobaciniz Aysobaciniz çatı muayenesini yaptırmadım henüz bu hafta tekrar gidicem o zaman yaptırıcam. Evet yanılma payı 500 gr.dedi doktorumuz ya 3900 ya da 2900 olabilir ama iri bi bebek dedi
Aysobaciniz Zeyzoy doktorunuz normal doğu. Yanlısı değil bence ben 37 de gittim 3300 dedi iri bebek dedi buna rağmen normal dedi sonr 38 de gittim aynı kiloda 3300 dedi haftaya göre uyumlu dedi doktordan doktora değişiyor sanırım. Normal istiyorsanız söyleyin bekleyecem diye
Zeyzoy Aysobaciniz aynen normal istiyorum. Nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin tabii patron o şu anda 😊