istanbullugelin34 Kizlar hastane çantasinda mutlaka biberon olmalimı süt sağma pompası falan yoksa olası bir durumda hastane verir mi fikir verin bana çantamizi hazirliycam ama neleri koyucam bilemiyorum 😔
Denizyildizii istanbullugelin34 Biberona gerek yok cnm meme reddi olmasın diye şırınga ile veriyorlar
Rumeysa3652 istanbullugelin34 bence gerek yok bende almıcam zaten sütün gelmese dahi biberonla vermeyip şırıngayla veriyolarmış meme reddi olmasın diye doğum yapan arkadaşlarım öyle söylemişti ben ilerleyen zamanda lazım olursa alıcam inşallah lazım olmaz tabi bu arada Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah🥰 kaç haftalıkken hazırlıyosunuz ben 27 oldum ama hangi haftada hazırlıcama karar veremedim eksiklerimi tamamlıyorum
Cansel22 istanbullugelin34 ilk bebeğimde hastane cantama koymamıştım ama sütüm kolay gelsin diye hastanenin elektirikli sut sağma makinesini kullanmıştım sutum geldikce biberona ihtiyac duyduk bi yere almak icin yanında bulunsun bence ikiside
Ekim21 istanbullugelin34 ben biberon koymustum ebe egitm verirken emzik biberon koyma ddi geri aldm cnku kolayina gdiyoms memeyi tutmuyoms tutmasa bile silikon uclu kasikla ver ddi ondn alcam
istanbullugelin34 Denizyildizii peki kıyafet bez dısında mutlaka koymam gereken ne var ekimde olacak kalin battaniye almalimiyim yoksa nohut battaniye yi alsam yetermi
istanbullugelin34 Rumeysa3652 yarin 36 olucam 33 de başladim galiba çalistigim icin yavas yavaş yapiyodum kiyafetlerin yikayıp ütülenmesi bitti şimdi artik cantayı hazirliycam tam olarak ama neyi koyucağimı bilemedim
istanbullugelin34 Rumeysa3652 ben biberon aldim ama emzik almayı düşünmüyorum şimdilik çok zorda kalmadığım sürece almiycam
Rumeysa3652 istanbullugelin34 Bende aynı durumdayım sürekli araştırıyorum videolar falan izliyorum ama daha çok kafam karışıyor galiba
Rumeysa3652 istanbullugelin34 Bende tam tersi emzik aldım biberonda alıcaktım ama herkes şırıngayla veriliyo diyince gerek duymadım ama her an bi hamle yapıp alabilirimde😂😂😂
istanbullugelin34 Rumeysa3652 yok yaa ben boş emzikle çocuğumu kandirmak istemedim aslinda biberonu ne olur ne olmaz sütüm yetmezse falan diye aldim insallah ona da gerek olmaz
Cansel22 istanbullugelin34 evet oda olur dedigim gibi icirmek icin değil onun sutu koymak icin bile lazım
Zynpo istanbullugelin34 ben nohut battaniye be nohut battaniye benzeri kundak örtüler var ondan koyucam. Bir tanede fermuarlı ince tulum aldım onu koycam ama gerek olcagını sanmıyorumalt açma örtüsü ve pişik kremi koycam ne olur ne olmaz. Emzik büyük oğlum kullanıyor alırsa doğacak olan oğlumada vericem bu yüzden emzik koyucam. Kendim için gümüş göğüs kapakları. Bebeğe ıslak mendil ve temizleme pamuğu ikisinide koyucam. Biberon ihtiyaç halinde temin edilebilir bence gerek yok. Böyle :)
istanbullugelin34 Zynpo temizleme pamuğu ve ıslak mendil bende koyucam alt acma ve pisik kıremide penye battaniye nohut battaniye de koyucam evet kendime göğüs pedi falan aldim gümüs kapak ne ise yariyoki
Zynpo istanbullugelin34 yara olmasını önlüyor ben ilk oğlumda kullandım hiç sokıntı yaşamadım elhamdulillah yne kullanıcam doğumdan itibaren
Cansel22 Hlyarsln var canım bazı hastaneler vermiyo ve doğum sonrasi kanama ister istemez oluyo ped takmak zorundayız
Hlyarsln Cansel22 hem lohusa pedine hemde depend de kullanılıyor yanı Bn aldım ikisinide ama pedi evde kullanırım diye düşünmştm
Cansel22 Hlyarsln kanamana göre değişir tabiki benim cok fazla bi kanamam olmadığı icin kotexin gece olanlarından almıştım o bile yetmişti