mavi_kus Bu konuyu açmak yasaksa vs bilmiyorum moderatörler şimdiden kusura bakmayın yasaksa silebilirsiniz 💐 Aranızda ilgilenen kazanan bu işlerden anlayan var mı ?
UmutsuzPolyanna mavi_kus onla uğraşacağına altın al kesinlikle 3 artıyorsa sen kar yapıyım diye beklerken 5 düşüyor benimkine çık diyorum ama hastalık olmuş
benimoykummmm mavi_kus kesinlikle çok kritik bişe 90 bine yakın para yatırdık şuan 40 binimiz kaldı yükselmesini bekliyoruz yine
Mehtap23 mavi_kus benim 100 tl tek var orda 😁 oda bi 140 oluyır bi150 oluyor öyle oynuyor işte yıllar sonra çıkarsa çoçuklara harcarım eğer çıkmazsa da giden 100 tl olsun😂 borsadada varım orda da bi çıkıyor bi düşüyor ordada büyük paralar yatırmadım korkim öyle yapam. Çok para yatırmaya
mavi_kus benimoykummmm ya baya yatırmışsınız hayatımızı etkileyecek bi parayı oraya yatıramam ben zaten
Nebyaa Bizim 30 bin para 7 ye kadar düştü şuan 20 binlerde çıkmasını bekliyoruz. Çok kazanan da var kaybeden de sabreden kazaniyor
caganin_annesi Ben 1500 TL yatırdım dört beş ay önce şu an 900 lira var 😂 çıkmıyor anam benim girdiğim düşüyor onun yerine yarım altın yapsaydım ikiye katlardı. Şimdi olsa girmem belki yükselir diye bekliyoruz.
mavi_kus caganin_annesi yatırdıktan sonra düşünce çekmek mantıklı değilmiş zaten inşallah yükselir geri ama bugün hepsi düşüyor 😂
Mehtap23 mavi_kus zaten kazanılmaz ama hep düşüyor hiç yatırmayı düşünmüyorum. Zaten ben kısa dönem yapmadım uzun dönem bi en az 10 yıl . Ani artışlar oluyır diye attım. Yoksa kar etmeyeceğimi biliyorum