Aysegull00 Yas35 öyle seylerin satıldığı bi mağaza var gittim toptan 50 tane aldım tül keseye koydum etiketle doğum tarihi yazılacak sadece anahtarlık üzerine isim çok pahalı olduğu için böyle tercih ettim
YaseminDurmazlgen Merhaba hastane ve eve gelenlere hediye etmek için instagramdan missdukkandan yaptırdım.abajur şeklinde minik mumluk kurdele ile süslenmiş üstünde isim yazılı İsteyen dekoratif olarak kullanır isteyen mumluk olarak.birde aynı şekilde öleydiden isim yazılı çikolata hazırlayacağım.
Yas35 Acrbaby kurdeleler kaçar cm olarak aldınız. Bir de isim etiketlerini nerden temin ettiniz acaba? Ellerinize sağlık
Acrbaby Yas35 kurdele paket satılıyor canm kac mt hatırlamıyorum 2 parmak kalınlığında uzunlamasına sarılıydı işte 🤔 isim etiketlerini nikah sekeri malz. Satan yerde bastılar 2 dkda ama matbaa gbi yerler yapıyor
Womane Acrbaby ay bende yapicam ayni sekilde bebek sekerimi ama ne zaman yapsam bilemedim. Badem sekeri havalar cok sicak erir mi kutu icinde buzdolabinda mi muhafaza etmem gerek bilemedim. 30 haftalik gebeyim siz kacinci hafta yaptiniz
Acrbaby Womane 32. Haftada yaptım bende canım kolinin içine koydum direk güneş görmeyen biyere , bişey olmuyo ..
pelinimben ben 50 tane çam fidanı dağıtacam inşallah . hepsinden 10 tanesi yaşasa bebeğim adına 10 ağaç dikilmiş olur. belki bir de magnet ama onu sadece ailem için yaptırırım daha karar vermedim magnete. bir de ziyarete gelenlere ikram etmelik çikolata .