Ceylankumsal prensesimveannesi 96 kiloyla dogum yaptim. Hasta bezi aldim l beden kocaman . Buyuktu bile canim
ezos prensesimveannesi oğlumda 95 kilo ile doğurdum l çok rahat oldu ama boyum 183 doğumdan sonra da 10 kilo gitmişti direkt onu da düşünün
Zehraspl Sezeryanmi olcak normalmi eger sezeryansa o zaman xl al canim dikislerini sıkmasın ama normalse l al karnin sis olmaz sıkınca iner karnin
prensesimveannesi ezos ben kısa ve kiloluyum yani 1.60 boy şuan 92 kiloyum doğuma 95 olurum o yüzden xl alıyım diyorum canım dar olursa daha zor olur
ezos prensesimveannesi doğru rahat rahat giyersin zaten WC den WC ye çıkarıp atıyorsun kalıcı değil ya 😀 bayii dogumlarin olsun güle güle giy🤗😁
Sakinem212 prensesimveannesi ben 67 kiloyla doğuma girdim m aidö küçük gelmişti l alcm xl alın derim esniypr geniş kalmaz yanları lastikli
lentil Mervenur16 ozmn l iyi olur heralde. Neyse büyük olursa hastanenn orda bi yerde alırız artık. Daha kaç kilo alırm bilemiyorm :)
Mercimekveannesi35 Kızlar bu depend sadece sezeryanda mı isteniyor,idrar kaçırmamı oluyor doğum sonrası kanama mı bilen cevaplarsa çok sevinirim🙏🏻😊
prensesimveannesi Mercimekveannesi35 yok canım ped yerine ilk günler bunu tavsiye ediyorlar kanama çok olacağı için normal sezeryan farketmez pedten çok taşar dışarıya ilk günler bence