Guneyinannesi1 Emzik, biberon, bez, ıslak mendil vs hangi markadan memnunsunuz alacağım ama en ufak bi fikrim yok simdiden tsk ederm :)
Dilekcnkn Guneyinannesi1 Emzik ve biberon olarak avent aldım , ıslak mendil ve bez olarakta Prima tercih ettim
vbckmk Guneyinannesi1 canım biberon için lansinoh ve avent ten çok kişi memnun ben lansinoh aldım. Bez olarak molfix ıslak mendil de uni baby aldım
irva Guneyinannesi1 Emzik ve biberon avent kullanıyorum.Bez de ıslak mendilde sleepy 😊 10.5 aydır değişmedim hiç.
Guneyinannesi1 Birgul Merkun aysenur-1 irva Gizem5901 vbckmk Dilekcnkn busranr06 teşekkür ederim önerileriniz için şimdi bakacağım hepsine 🖤
Gizem5901 Benimde ilk bebeğim araştırarak aldım sleppy islak mendil ve bezini aldım yenidoğan bugün geldi gayet güzel görünüyor , biberonu da avent aldım Ama Lansinoh da öneriyorlar . Emzik de henüz almadım ama chicco düşünüyorum bilmiyorum eksik bitmiyo ya çeyiz dizer gibi bişe resmen 🤦♀️
aysenur-1 Guneyinannesi1 ben lansinoh biberon, avent emzik kullanıyorum . Bez ve ıslak mendille sleepy hepsinden çok memnunum
Birgul Guneyinannesi1 emzik biberon philips avent kullanıyorum, bez ıslak mendil sleepy kullanıyorum memnunum ☺️
mutlugebeee Guneyinannesi1 emzik philips avent, biberon lansinoh, ıslak mendil sleepy bio natural yenidoğan🙏🏼
Lavinkumsal Guneyinannesi1 biberon tommee tippee ve Dr brows Bez sleepy (bio naturel) Islak mendili ise sleepy yada Eyüp Sabri Tuncer ben Eyüp Sabri Tuncer aldım benim cildim ciddi anlamda hassas ilk kendimde denedim ve çok çok güzel ❤️
Dmlkdr Guneyinannesi1 biberon avent emzik mamajoo bez sleepy bio natural tabi kullanmadığımız için bilemiyoruz yaşadılça öğreneceğiz🌸
Cicilibicili Guneyinannesi1 içerik olarak temiz diye ben sleepy tercih ettim uninin içeriğini bilemiyorum