Egeninannesi_16 Ben 26 çoğu kişi yaşın küçük çok küçüksün bakamazsın biraz daha evliliğin tadını çıkartsaydın diyor 1 senelikte evliyim sizler?
Elbet-birgun-kavusacagiz Egeninannesi_16 25 yasindayim 5 yillik evliyim🧿mucizelerimizi bekliyoruz cok sukur 🥰🥰🤲🧿👶👶 Siz hazirsaniz gerisini bosverin😊
ikimelekannesii22 Hayalllllll bu ne hız masallah 25 yasındayım henüz cocuğum yok😅 24 yasında evlendim
Egeninannesi_16 Elbet-birgun-kavusacagiz gerçekten doğru olan bu ama insan daha kendini zor alıştırırken keşke herkes bu kadar yorum yapmasa
Talhr Egeninannesi_16 19 yaşıma girmeme 1 ay varken oğlum oldu seve seve gözümden sakınarak baktım kayınvalidem bile şaşırdım maşallahı var gelinin demişti annelik öyle güzel bişey ki iyi ki olmuş oglum iyi ki birlikte büyüdük simdi 26 yasında bidaha anne olcam Allah nasip ederse
AseLenaMom Egeninannesi_16 24 yaşındayım 1 yıldır evliyim kızımı 30 eylülde kucağıma alacağım 🌸 İnsanlar sadece boş konuşur gayette mutluyuz Allah’a şükür iyi kide hemen olmuş kuzum 😍🌸🙏🧿
MiniMiniKus Egeninannesi_16 24 üm ilk bebişimi bekliyorum ❣️ Bence de o insanın kendini hazır hissetmesi ile alakalı bir durum
Yagmur00 Egeninannesi_16 28 yasındayım bır bucuk yıllık ewlıyım 1 sene cocuk olsun diye ugrastık dusuk lerım oldu tedavi surec leri zor ve zaman alıyor mantığınla dusun canım hiç kimse tecrübe lı bı anne degıl hamıle kalırken herkes ogrenıyor ve cok ta guzel anneler oluyorlar
Merveikratanem Egeninannesi_16 24 yaşındayım 3 çocuk annesi olacam 19 yaşında evlendim 23 yaşında kızımı kucağıma aldım 25 yaşında ikiz oğullarımı alacam Allah’ın izniyle
cidolila Egeninannesi_16 29 yaşındayım 15 hissediyorum 😂 ilk gebeligim 3 yıllık evliyim 🌸agzı olan konuşuyor
as2121 Egeninannesi_16 Çok küçük değilsin bence. İnsanın kendini hazır hissetmesi çok çok önemli ben 30 yaşındayım 4 yıllık evliyim daha yeni biraz da artık yaş geçiyor sonra problem olur diye çocuk istedim. Pek de hazır hissetmiyorum açıkcası hala. Çok daha genç yaşta anne olan var o senin kişisel kararın.
Egeninannesi_16 as2121 bak bu konuda beni rahatlattın demekki her 30 yaşında olan bile hazır hissetmiyor önemli olan kendine inanmak teşekkürler 🙏
Mom62266 Egeninannesi_16 24 yaşımın sonlarına doğru evlendim 25 yaşındayım şuan 5 aylık evliyim 4 aylık hamileyim 😌😌