Susamtanem2 Deletedmom93428 bende petibör bisküvi bol su bulgur pilavı tavuk dereotu kuru meyveler ve ev yapımı meyve suları ve rezene ama toz değil aktardan ot olarak alıp demleyin baya işe yarıyor fikir olsu diye yazdım
busra1997alpaslan2021 MerveNur- suanda indirim varsa alayimmi nerden alayım resmi varsa atarmisin rica etsem bana
MerveNur- busra1997alpaslan2021 geçen gratis te %50 indirim vardı ama bitti çoktan 25 tlye sipariş ettim henüz gelmedi ama ablam falan da kullanmış baya kullanan var memnun
Neclam321 Deletedmom93428 doğuma 3 haftam var acaba şimdi den alsak kullansak olurmu ilk hamileligim 4 kardeşiz 3 ünde süt yoktu acaba bende de mi süt olmaz diye düşünüyorum 🤭😔
Kuzucccum Deletedmom93428 ayy o çok ıyı ılk günlerde ıctım efsooo sütüm vardı kactr ıcmıyorum azaldı vala bugün yıne yaptım içeceğim şimdii djjdjd
Seydacann Deletedmom93428 merhaba doğumdan 1gün önce içsek oluyomu acaba önlem amaçlı? Bilginiz varmı
Deletedmom93428 Seydacann ben doğumdan sonra içtm sonraki gğn olmadan sütüm arttı o yüzden 1 gün önceden zarsr gelmez bnce bitkisel nir şey çünkü
Almi4134 Deletedmom93428 ay kuzu.3 öğün fazla degil mi ben alsam da 1 öğün kullanirim cok sut olup mastit olmak istemem 😁 son 15 gun sezaryene… dogun is loading.. fjdknd