Deletedmom93428 Kızlar gerçekten aşırı iyi bir şey bir bardak suya 20 damla hoop cillop gibi sütünüz geliyor 🤭 4 günlük anneym çok tecrübem yok ama bunu söylemek istedm en azından🤭küçük bir tavsiye😊
yigitegenin_annesi Deletedmom93428 eczaneden direkt alabiliyormusun yoksa doktor reçete ile mi veriyro
AhlasbeyAnnesi Deletedmom93428 Bende aynısını aldım canım 2 aylik bebeğim var bende bunu kullanıyorum çok memnunum😊
AhlasbeyAnnesi Deletedmom93428 günde 3 defa meyve suyuna yada suya 15 damla damlatarak kullanıyorum ☺
EczSinemltnlk Deletedmom93428 çok güzel bir takviyeye parmak basmışsınız,eczanemde şu an hormonların da etkisiyle stok yaptığım sayılı ürünlerden😁 güzel dönüşümler var bu takviye ile ilgili bende kullanacağım inşallah ☺️
Dygrd Deletedmom93428 bende kullandım ama hicbir etki görmedim her bünye vucud farklıdır sevindim sizin adınıza bol sütlü günleriniz olsun banada tohum olarak rezene ve tohum kimyon ikisini karıştırıp kaynatıp içtim bol bol süt yaptı hem kimyon bebegin gazinida alıyor rezene harici ne denesem olmadi 🙏
Deletedmom93428 AhlasbeyAnnesi bende günde 2 defa 1 bardak suya 20 daöla atıyodum ama dün içmedm gögüslerm çok şişti çocuk emmiyor eşim makine aldı 🙄
Dygrd Deletedmom93428 aynen çok şükür gelmişti insallah bundada gelir 3.gebelik bakalım bu damladanda var duruyor dolapta öylece bakalım bu dogumda tekrar denicem etkisi olur belki son kullanma 2022 şubat sürekli dolaptaydi bisey olmaz dimi damlaya 🙏
AhlasbeyAnnesi Deletedmom93428 senin bebek biraz daha küçük canım benimki 2 aylık oldu yetmiyo bile diyebilirim 😁