Hilalkorkmaz Haftama girdim kızlar halıları bugün topladım yıkamaya vereceğim ztn sürekli evimi iyi kötü hep kendim temizledim sorum şu ikinci katta oturuyorum camlarımıda bir şekilde kendim silmek istiyorum son aylarından cam silen var mı cesaretlenmek istiyorm karnım bayağı büyüdü tek zorlayan o oluyor beni
2anneoluyorum Hilalkorkmaz benim ilk hamileligimde hep eşim sildi budna da son haftalarda o siler bence sen silme Allah göstermesin tanisyonun düşer bişi olur riske atma gerek yok
Babymoomy Hilalkorkmaz ne olursa olsun silme yardım etmek kimsen yoksa bile bırak doğumdan sonra silersin bebeği riske atma yüksek yere uzanmak bebeğe zarar veriyor
Hilal-95 Hilalkorkmaz bırak eşim silsin kuzum ben geçen gün 1 tane camı sildm heryerim ağrıdı valla 🤦🏻♀️ Bide yağmur yağdı güzelce istanbula iice delirdim risk alma boşver derim ben ellerımi acıyor kapatamıyorım bide ovmakdan
Kubbbraa Hilalkorkmaz camları silmeyin bence tehlikeli olabilir bir yakınınız komşunuz yardıma gelsin
Annemommm Hilalkorkmaz 36+3üm kendim siliyorum 2ıncı kattayım ama zaten dısarı cok sarkmadan tek dizimi mermere koyarak uzanabıldıgım camlarım var cok buyuk olmadıgı ıcın sıkıntı olmuyor
Annemommm Zaten hergun eve toz girmesin diye bi kat acılan tarafı ve mermeri aldıgım için cam sılmek 5dk kamı almıyor cunku kırlenmesıne zaman bırakmıyorum
Dilekcnkn Hilalkorkmaz ben sildim canım 36 haftalığım yüksek yerlerde olanları değil ama balkon camını falan silmedim öyle süperde dip köşe girmedim zaten yağmur yağdı 😂ama temiz cama yağdı en azından
Uyumsuzzz Benim bildiğim uzanmak sakıncalı cam silerkende ister istemez uzanıyorsunuz. Bence riske atmayın silmeyin daha mı önemli camlar sizin sağlığınızdan