Feyzadilara Gul2808 yanılma olmiyor ya özellikle ozel hastanede olmuyor devlet cihazları daha eski tip
Feyzadilara ikinciyegebe25 aynıyız ozaman 🥰 siz gebeliginz 2 hafta önde bakalm ama yanılma olmuyor ya
yigitaslaninannesi_ Feyzadilara benim bugün 12+0 ve belli oldu beklemiyordum ve kendi doktoruma gitmedim biraz ağrım vardı çok iyi dedikleri bir doktor var dediler oraya gittim söyledi ☺️
Feyzadilara yigitaslaninannesi_ özel drler genel hepsi belliyse söylüyor bakalm benm miniğim için ne diyecekler 🤍🌸
Aysennn59 Feyzadilara 13. Haftanın ilk günü öğrendik biz canım doktorum kesinn kız dedi🥰 şuan 18 haftalığız bende özele gidiyorum devlete de gittim orda öğrenemedik
Fatmanur41 Feyzadilara benim 12+4 de erkeğe benziyor dedi 15 haftalıkken öğrendik erkekmiş😊 bi tahminde bulunuyorlar genelde
Leyla0904 Feyzadilara ilk öğrensiğin an çok heyecanlı gerçekten. Dün aynısını bende duydum 🥰 hayırlı olsun
PrensesFiona Feyzadilara hayırlı olsun canım inşallah çok sevindim 💕💕 kız anneleri arasına hoşgeldin.
Leyla0904 ![![PrensesFiona] !(https://imgyukle.com/i/bfL9c) bebeğin kafası bacakları iyice gelişmiş bebeğe benzemiş artık. Bundan dolayı erkek diyor kayınvalidem ve tayfası. Erkek daha çabuk şekillenirmiş? Varmı bi duyumu olan? 12+2 de gittim doktora
PrensesFiona Leyla0904 12. Haftada benim kızım da şekillenmişti belliydi bununla bi alakası olduğunu düşünmüyorum.
PrensesFiona Leyla0904 bana da dediler bulantın yok erkek diye ama kızımız olcak inşallah 💕 bu tamamen bünyeyle alakalı bir durum.
ElifSencan123 Leyla0904 Alakası yok aynısı başıma geldi. Daha 9 haftalıkken gittiğimde ellerini bile gösterdi doktor heryeri oluşmuştu kayinvalidemlrr de kesin erkek dediler erkek daha çabuk canlanirmis ama öğrendim ki kızım oluyor
ElifSencan123 Leyla0904 Bebeğiniz kıza çok benziyor. Benimki de aynı böyleydi çıkıntısı paralel olursa kız yukarıya doğru olursa erkekmis. Bizimkinin cikintisiyla aynı sizinki de
Leyla0904 ElifSencan123 selammm canımm bugün ikili tarama testimizin sonucu geldi. Senin de dediğin gibi kızımız olacak 🥰
Leyla0904 PrensesFiona Arzum1 ANLAYAMIYORUM hakikaten. Ben brbeğim sağlıklı diye sevinirken sevinme oğlun oluyo diyo. Sanki oğlana sevinmicem. Tüm sevincim içimde kaldı bi buruk geçti o akşam. Ne gerek var böyle kötü söylemlere anlamıyorum. Genetik testin sonuçlarını bekliyorum orda net belli olurmuş