Dilarasoysal Hamilelikten önce çok fazla saç bakım yağları kullanan biriydim şimdi 22+4 üm kullanmaya çekiniyorum kuaföre zaten öğrendiğimden beri gitmiyorum. Siz saç bakımınız için neler yapıyorsunuz acabaa🧐
ilknurd_98 Dilarasoysal her duştan sonra bakım serumu sürüyorum ve kolay taramak için sprey sıkıyorum ve haftada bir kez de Hindistan cevizi yağı sürüyorum mis gibi oluyor 👍
FusunF Dilarasoysal ben bayadır yapmadım ama zeytinyağı sürüp bekletirdim yıkardım sonra Hindistan cevizi yagıda güzel yapıyor saçı
Belacivciv Dilarasoysal Niye çekiniyorsunuz ki? Ben normalde ne yapıyorsam aynı devam ediyorum🙄 Haftada bir bakım maskesi var onu kullanıyorum, duştan sonra da sprey kullanıyorum
Dilarasoysal Belacivciv hint yağı ve şampuanıma çam terebenti dökerdim internet mağduru olabilirim kullanılmaması gerek falan yazıyo ondan çekiniyorum 😃 argan yağına kaldım uzun bi süre
2anneoluyorum Dilarasoysal maşallah 😅😅 ilk dönem diye ben şuan da sofrayı zor kuruyorum 3.5 yaşında bı oğlum var 10 haftalık hamileyim mide bulantılarım bitince duzelicegime inancım tam ama bakalım hayırlısı