Mina69 Merhaba kızlar Yarın peritanologda randevum var bebegimin 25. Haftada bacak boyu kısalıgı göründügü için yönlendirilmiştim dualarınıza talibim hanımlar inşallah sorunsuz cıkar cok korkuyorum 😔 kimin duası kabul olunur bilinmez
Haticezngn Allahım sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Içini ferah tut herşey umduğun gibi olur inşallah 🥰
Mina69 Haticezngn inşallah cok tesekür ediyorum♥️😍 tevekkül allahtan yapcak pek bişey yok ama vesvese işte
Gizemin-minnakI @Mina69 dualarım sizinle . Üzülmeyin . Belki bacak boyu kısa olcaktr sadece .Bi yerde okumuştum . Anneye hep bebek cüce olcak bacak boyu falan kısa demişler . Ama bebek doğduğu zaman gayet normal doğmuş . Minyon ve bacak boyu da normalmiş . Kalbinizi Ferhat tutun💕
Mina69 Gizemin-minnakI saqlıklı olsunda boy nasıl olsa uzar baska bi hastaneye sevk edince korktum açıkcası rabbim hayırlısını versin kilosuda az boyuda kısa bebek anne karnında büyümemiş dedi baska bi açıklama yapmadı rabbim saqlıkla kavuşturur inşallah kızıma cok tesekür ederim sizede 😍♥️