Nilufar_1996 evetbenavukatiyim salamdan tiksindim sucuktan da pastırma yerim arada mayonez hiç yemem zaten. Eti de tam pişmeden asla yemem eskiden de öyleydi. Dün markete gittim nedense çok Redbull içesim geldi aldım. Evde içeyim diye açtım eşim gördü elimden aldı biiiir dünya laf söyledi aşerdim dedim doğru düzgün şeye aşer diyo🤷🏻♀️ vermedi kendi içti.
evetbenavukatiyim Nilufar_1996 Aşermek (her şey değil ama ) normal aşermek vücudun ihtiyaçlarına göreymiş . Hatta demir eksikliği çok olan annelerin toprak aşermesi bu yüzdenmiş duyunca çok şaşırmıştım , yani redbullu bilmem ama aşerdiğiniz şeyi vücut kendi belirliyorda olabilir ona göre yemeye çalışın 😊
evetbenavukatiyim Guney16_Enes21 Ne kadar önce söyledi doktor 25-28. Haftalar arası en çok olduğu zamanmış galiba öyle duydum sanki . Belki düzene girmiştir tekrar kontrole gittiniz mi 😊
Nilufar_1996 evetbenavukatiyim vermedi strese girdim başım ağrıdı 🤣😂 göstermeden içseydim keşke. Hep içtiğim birşey değil en son belki iki sene önce içmiştim Redbull. Demir eksikliğim yok kan değerim de 12. Toprak kil çekmiyor canım yüz yılda bir Redbull içmek istedim onuda vermedi 🤷🏻♀️
Guney16_Enes21 evetbenavukatiyim 23te öğrendim 26da gittim hala aynı oranda fazlaydı şuan 28+3 oldum inşallah biraz olsun azalmıştır. O kadar dikkat ettiğim halde fazla olması çok üzücü oluyor 🙄
_yagmurcuum_ Günde 1 bardak kafein hakkım var koladan yana harcıyorum 🤦🏻♀️ Çiğ et 2 haftada bir çiğköftenin içinde yiyorum diğer ürünleri yemiyorum 🙈
MinikEkran _yagmurcuum_ çiğ köfteyi çok severdim ama hamileligimden beri yani 7 aydır yemeyi geçtim görmek bile midemi bulandırıyor 😓
Ozge92sarioglu _yagmurcuum_ allahım sonunda çiğ köfte yiyen birini buldum bende yiyorum yiyorum sonra pişman oluyorum ama yemeden duramıyorum toksplazmam iyi durumda ama korkmuyor da değilim
lunam evetbenavukatiyim tabii ki 😁 https://www.nefisyemektarifleri.com/video/evde-pizza-nasil-yapilir/ Ben bu tariften yapıyorum miss. Bundan iki pizza çıkıyor ama ben yarısını yapıp 1 tane çıkarıyorum, iki kişiye yetiyor.
AdenEva evetbenavukatiyim ya ben o kadar boğazına düşkün biriyim ki asla kendimi tutamıyorum herşeyi hamilelikten önceki gibi yiyorum. Tek farkı artık sağlıklı şeyleri de daha fazla yiyorum 😂
Aysobaciniz evetbenavukatiyim vaaaaaarr 🙈🙈 ketçaap birde cips 🤭 arada hamburger 🤭🙈 bi iki kerede pizza yedm onun üstü ful sosis salam doluydu 😂 ee hamileyiz diye yemicez mi napalım yani bi iki kereden bişey olmaaz 🙄🤭
Rabiahilall evetbenavukatiyim mekruh canım, helal değil demesinin sebebi o. Dinle nasıl dalga geçeceğinizi şaşırıyorsunuz 😊
Mrymgn Kızlar madem yemek postu bir şey soracağım 🙈 canım turşu suyu ve salatalık turşusu çekiyor ama markettekilerin tadı çok acımsı kütür kütür değil. Bildiğiniz denediginiz var mı? İnşallah kimsenin hakkına girmemisimdir. Hakkınızı helal edin 🙄
Yenianneadayi2208 evetbenavukatiyim Nadiren mayonez yiyorum, bir iki adet sosis yedim şu zamana kadar.Asitli içecek çoooook uzun zaman oldu içmiyorum.Bir de arada evde patates kızartıyorumm ve cips yediğimde oluyor.Tüm kaçamağım bunlar 🙃 Bir de gestasyonel diyabet olunca daha da sağlıklı beslenmekk gerekiyor.El mahkûm 😑
Yenianneadayi2208 evetbenavukatiyim her birimiz inşallah, ee hamilelikte bile nefsimize hakim olmaya çabalıyorsak tek sebebi evlatlarımız..Allah her anneyi sağlıcakla yavrusuna kavuştur sun 🤲💐