evetbenavukatiyim Mesela salam , sosis , mayonez , maydonozun aşırısı bildiğim kadarıyla ( emin değilim 😇) çiğ et vs vs … Kaçamağınız var mı kızlar hadi herkes itiraf etsin 😂😂
Mom3834 evetbenavukatiyim mayonez yiyorum arada ama bilindik markalar :) bir kez de bir kaç tane sosis yedim. Onun dısında cola iciyorum arada :D başka yokkk
minikkusummm evetbenavukatiyim sosis sucuk iyice pisirip yiyorum. Arada bir salam da yiyorum bazen kola iciyorum 🥲 ama sucuk zayif noktam
evetbenavukatiyim Mom3834 Evet heinz markasının arkasında pastörize yumurta sarısı yazıyor İnşallah doğrudur 😂
evetbenavukatiyim Mom3834 Azizinannesi2 ya peki şeyi hatırlıyor musunuz ? Soda içme bebek parçalanır 😂😂😂😂
evetbenavukatiyim minikkusummm Off benimde ya … Rizeye gitmiştik orada pokut yaylasında sucuk ekmek yapan ünlü bir yer vardı. Yemedim . Yemedim ama benim içime bir oturdu o sucuk ekmek 😂 Peşi sıra dönünce kaç kere yediysem daha hırsım geçmedi 😂
MinikEkran evetbenavukatiyim sucuk salam sosis burger cips yiyorum kola içiyorum sık sık olmasa da arada insanın canı istiyor 🤤
AseLenaMom evetbenavukatiyim Hemde hiç olmadığım kadar 😂😂 bu arada kontrole gittim şehadet hanım yok 1 hafta haberin olsun haftaya cuma doğuruyorum 1 hafta içerisinde birşey olmaz ise 🤣
Burcaak Kola malesef 😪 çok nadir fastfood da tüketiyorum o da ayda 1 felan yanında ayran ile vicdan rahatlatıyorum🤣
evetbenavukatiyim Burcaak Aahahah bu ben … Evet bir steakhause evet büyük boy patates olsun evet ……hmmm yanında da ayran 😇
tirtilinannesii Burcaak Bu ben❣️ Burger King söyleyip yanına ayran olsun diyenlerdenim 😂😂Mayonez sarımsak soslu olabilir mi 🙈
evetbenavukatiyim Elisaturgut Midye diyince shsjdkkd 😂 Diyanet helal değil dedi ya resmen … Son inen vahiye göre 😂😂
Rabiahilall evetbenavukatiyim mekruh canım, helal değil demesinin sebebi o. Dinle nasıl dalga geçeceğinizi şaşırıyorsunuz 😊
Balammm1922 Ben yıyprum cola hanburger ama canım cox cekıyor napıyım aserıyorum cola cox aserıyorum benım gıbı olanlar varmı ev yemeyı yoxda dısarı yemek ıstıyenler doner fılan yım
Azizinannesi2 evetbenavukatiyim Çiğ et harici hepsinide abartmamak şartı ile yiyorum çiğ etide mideniz bulamasın ilk aylarda canım çekti diye azıcık tadına bakmıştım 🤦😂😂😂😂