Njlva23 Kan tahlili yaptirdimm, 4 haftalik gosteriyor, ama bu uygulamada 5 haftalik. Nasil duzelte bilirim?
Ayssunn Njlva23 sağ altta daha fazla bölümü bar oraya tıklayın ayarlara tıklayın orada son adet gününü bir hafta geç yapın düzelir 😘
Feyzaveannesi Njlva23 Düzeltmeyecksin. Son âdet tarihinden itibaren sayacaksın. İleriki haftlarda o 1 haftalık ara kapanır
nevoliko Njlva23 sen en son adet olduğun tarihe göre takip edeceksin uygulamada. Doktora muayene olduğun zaman ultrasona göre söylediği ölçü farklı olursa ona göre değiştirirsin. Kan sonucu net bi hafta vermez. Mesela ben 9 haftalıkken gittim doktora. Doktor geç döllenme olmuş bebeğin 8+2 dedi. Ben uygulamayı ona göre ayarladım öyle takibe devam ettim.
marbling10 Njlva23 yazan olmuştur kesin ama kan tahliline göre değil son adet tarihinize göre haftanız belirlenir.
nevoliko Njlva23 henüz sadece kese görünür. Bebeği görmek hemde kalp atışını duymak istiyorsan en azından 6 hafta bitsin bence garanti olsun canım. Hayırlı olsun bu arada ❤️