ilknurd_98 Merhaba anneler hastane için ağır lohusa takımı yerine ( dantelli beyaz işlemeli falan olanlardan bahsediyorum ) bundan aldım sizce nasıl olur hastanede fotoğraf çekimi yaptırmayacağım ve o lohusa pijama takımları bana çok ağır geliyor pentiden bu seti aldım sizce nasıl olur? Ekstra olarak 2 tane de normal pijama takımı alacağım🙂 fikirlerinizi bekliyorum🙏https://resimyukle.io/r/tCwk5ybobI
Ygtalp ilknurd_98 kesinlikle daha kullanışlı. Ben ilk oğlumda lohusa seti aldim ve sadece 1 kere hastanede kullandim kaldı öylece şimdi bu dogumumda daha normal takımlar alacagim 😊
Beyza97 ilknurd_98 bu sadece sabahlikmis bu arada bende bakmıştım ayrı ayrı alıp takım yapmanız gerek 🙂
ilknurd_98 PelinAtes pentinin internet sitesinden aldım ben şu an %40 indirim var haberiniz olsun bebeğiniz erkekse benim aldığımın mavi rengi de var ben pembe aldım kız olduğu için ve içinde ki atletin elbise şeklinde olanı da var 🤗
annemioluyorumben ilknurd_98 ah beni anlayan biriyle karşılaşmak ne güzel 🥰 ayrıca aldığınız pijama takımına bayıldım bulabilirsem ben de bu tarz istiyorum
ilknurd_98 annemioluyorumben gelin sarılalıııım 😍 pentinin internet sitesinden aldım tavsiye ederim indirim var şu an ☺️
2anneoluyorum ilknurd_98 Ben ilk dogumumda sadece pijama takımı aldım 3 tane öyle rahat ettim ki çok şaşalı şeylere gerek yok bence bu aldığınız güzel daha kullanışlı olur sizin icin