Bukett95 Kızlar 24 haftalik hamileyim çok midem bulanıyor bir şey yiyemiyorum bide aşırı koku hassasiyetim var bi yemek falan koksa hemen midem bulanıyor çok zor bir durum. Benim gibi bu haftalarda hala bulantısı olan var mı ne yapacağım ben böyle 😓😓
deletedmom734 Bukett95 bir sprey buldum araştırabilirsiniz adı endemesis koku bloke edici türk malı olarak satılıyor sırf kokudan içiniz kalkıyorsa yardımı dokunabilir araştırın isterseniz bendede var ama kötü kokular ekstra bulandırıyo güzel kokular rahatlatoypr beni
ymr Bukett95 18+ 5 hergün kusma Benimde geçmiyor bende hastanelerde yattım serumlar ilaçlar Yok hala aynı kesilmiyor nolcak böyle bilmıyorum
Sshr Bukett95 Bukett95 hayır yiyemiyorum yediğim anında çıkıyor akşam üstü geçiyo bulantılarım hergün olmuyo bide bu aya gelene kadar ilaç verdi doktorum serum aldım öyle idare ettim hep evde yapılan hiç bişey geçirmedi sabahları hele daha çok oluyp😔
Bukett95 Sshr valla ayniyiz ya sabahları daha kötü oluyor kendimi zorlayamiyorum zorlayınca çıkıyor bişi yiyemiyorum o yüzden akşam yine biraz daha iyi oluyor ben de arada serum taktiriyorum bulantı ilacı da fayda etmedi
Bukett95 ymr çok zor ya Allah bizlere sabır versin insan bide vicdan yapıyor çocuğu da besleyemiyorum diye 😕
Leyla07 Bende 7+1 im benim bulantılarım çok erken başladı istifra etmeler :( 6. Hafta da keseyi görür görmez başladı :( çok kötü Allah yardımcınız olsun sizinde. Biftek serum ile rahatlaniyor o da iki gün :(
Bukett95 Leyla07 geçmiş olsun inşallah çok sürmez . Serum beni iki gün bile idare etmiyordu ertesi gün yine aynı oluyorum usandım 😫
belizdoruk Bukett95 valla benim hiç başlarda bulantı olmadı koku hassasiyeti olmadı çok rahatım 4 5 kere kusmusumdur ama şimdi yaz ayı hamilelik çok zorluyor cok
Kamuranaslan Merhaba arkadaslar.benimde 2.hamileligim oglumdada 17 hafta fenalardaydim bi sabah uyandim ve bitmisti cok sukur.simdi yaklasik 8 haftalik hamileyim ayni seyleri yasiyorum ancak bu sefer 4 saat suren bi serum takti doktorum ve 2 gundur daha iyiyim..nekadar surer bu durum bilmiyorum ama inanin gerekirse surekli serumu alarak gecirmeyi dusunuyorum bu donemi cunku yasamayanin asla anlamayacagi bir durum.umarim cok hizli atlatiriz.serum.icerigini isterseniz doktorumdan ogrenip yazabilirim.saglikli haberlerimiz olsun...