Deletedmom_7 Merhaba adet olmama 10 gün var daha. Ama erken gebelik belirtileri yaşıyorum. Karnım şişti kasiklarim ve belim ağrıyor. Acaba kan testi yapsam gebelik varsa çıkar mı biliyorum daha erken ama
Duy_gu Deletedmom_7 karnın gebelik yüzünden şişmemiştir canım adet şişkinliği yasa gazdır ama erkenden bel ve kasık ağrısı varsa olbalir bence bekle adetin geçsin olmazsan yapdır şimdi sonuç kesin vermeyebilir geç döllenme olabilir
Lyll Deletedmom_7 bence hiç acele etme en azından iki gün gecikince yap. Benim çıkmıştı ama çok düşüktü heveslendim hamileyim dedim meğer kimyasal gebelikmiş keşke en az bir hafta bekleseymişim dedim sonra
Aysegulaman02 Deletedmom_7 ben de sabredemeyip test yaptırmıştım hemde eczaneden aldığım testten . Adetime 5 gün kala yaptım çıktı zaten kanda daha çabuk çıkıyor . Erken döllenme olunca yansıyor hemen böyle ama yine de bikaç gün daha bekleyin bence
Beyza58 Deletedmom_7 ben adetime 9 gün kala kan testi yaptırmıştım negatif çıktı ama adetim gecikince 2 gün sonra yaptırdım pozitif çıktı.yani çok erken. çıkmıyor
adalas Deletedmom_7 en azindan erken gebelik testi yapabilirsiniz. Bende sizin gibi belirtiler yasamaistim basit idrar testi yaptim olmadi sonra bi tık pahali yine erken gebelik testi aldim eczaneden onu yapınca hamile olduğumu öğrendim. Ama regl dönemime daha vardi. Onu öğrenince hemen kan testi yaptırdım.
Basakcim Deletedmom_7 ben reglime 6 gün kala yaptım çıktı ama çok çok düşük çıktı. Ve çıkan sonuç tek başına yeterli olmuyor. 2 günde bir artışını takip etmeniz gerekiyor vs. O yüzden en iyisi reglinizin gecikmesini bekleyin bence☺️