Expecting 15 haftalik oldum, geceleri uyaniyorum, uykum cok bolunuyor, deliksiz uyuyamiyorum ne zamandir. Bu yuzden de yorgun kalkiyorum. Gunduz de tam tersi, uyku bastiriyor oglenleri. Benzer seyler yasayan var mi?
Lyll Expecting aynı dertten muzdaribim gece uykusuna hasret kaldım ve 5. Haftamdan beri böyle çözümü olduğunu da sanmıyorum 🤦🏻♀️
Hilal-95 Expecting aynı sorun bendede var uyuyamıyorum uyutmuyorum da🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 31 haftalığım daha yeni yeni başladı buda gece 1 de insan uyanırmı ya sabaha kadar bakıyorum tavana eşimde çalışıyor bazen uyanıyo benm yüzümden ama onada kıyamıyorum rezene diyolar doktora sormadan içmek istemıyorum kontrolumde sölicem bu durumumu
Miramerve Expecting bende de aynı durum var sürekli uyanıyorum hiç uyumuyorum sanki zaten bir kaç gündür nedenini de anlayamadım halbuki çok yorgun oluyorum.
Nzr06 Aynı sorunu bende yaşıyorum geceleri yatamıyorum uyusam hemen kalkıyorum zorlanıom ama gündüzleri öğlene kadar uyku bastırıo 😕
Expecting Hilal-95 birsey farkettim ama, ne kadar gece gec yiyip yatarsam o kadar kotu uyuyorum. Ne kadar ac yatarsam o kadar iyi oluyor gibi ama tabi karnim kazinirken de uyuyamiyorum😑
Hilal-95 Expecting ben yesemde yemesemde aynıyım canın çekmesin kuzum ama dğn gece 2 dilim pizza yedim 12 de yattım ama geri uyandım tavanla aşk yaşadım snra kedimi uyandırdım onunla oynadım🤣 biyerde bayılmışım en son artık🤣🤣