ay-se denizkaradeniz ya bende anlayamadım mesela ; tetenoz aşısı olanları okuyorum bazılarına su değdirme falan diyor ebeler ama bana bir şey demedi sordum yok bir şey olmaz dedi yani vucüda göre mi değişiyor anlamış değilim
Sultankiz gbyalcin doğrudur çünkü benimde öyle oldu ve bende de bronşit var sadece 2-3 gün ateş oldu gün içersinde o kadar. Şuan babam karantna da babam tek aşılı annem ikinci dozu yeni olmuştu aynı evin içinde annemde hala yok
gbyalcin Sultankiz evet benim de babamla erkek kardeşimde yok ikisi de çift doz aşı oldu. Bu arada geçmiş olsun
Nurdan123 Esra3890 anladım bende 27 sinde randevum var doktorumla konuşup onay aldıktan sonra olacağım inşallah. Hamilelikte tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor acaba
Sedacyln Kbr_46 bende 17 haftalıkken ilk doz biontec oldum 30 eylülde 2. Dozumı olucam tek yan etkisi kol ağrısı oldu 3 gün kolım ağrıdı o kadar
hhffee denizkaradeniz 20. haftadan itibaren olunuyor tetenoz ben ilk tetenoz aşımı olsun 10 gün sonra covit aşımı oldum 2.dozda da ilk tetenozu oldum 15 gün sonrada covit aşınızı yapalım dedi ebe ınş 2. doz covit aşımı da yarin olacagım
Melinalin Kardeleen kan sulandırıcı iğne kullananlar aşı dokunmaz mı sonucta kan pıhtılasma durumu söz konusu
Emineyavuz_53 Kbr_46 bende oldum 1. yi . Sadece kolum biraz ağırdı . Aşıyı 20. Haftadan Sonra öneriyor Dr lar . Hamileyken bağışıklık daha düşük olduğundan kırana ağır geçebiliyor . 2. Dozu da 32. Haftamda olcam
SerraveAnnesii İlkini hamile olduğumu bilmeden ilk haftalar da oldum (sinovac) şükür bir sorun olmadı. Doktor ikinciyi 3. Aydan sonra ol dedi şuan 14. Haftamızdayız en yakın zamanda olucam Allah’ın izniyle birsey olmaz ☺️
Feyzaveannesi Lesya20 İlk dozmuydu ikinci mi. Ben ilkini gebe kalmadan önce vuruldum sonra hamile olduğumu öğrendim. Şimdi de 14 haftalığım. İkinci dozu ne zaman vurulmalıyım bilmiyorum. Kontrolede 2 hafta var 🤦🏻♀️
birkizbirerkekannesi Kbr_46 30 haftalikken ilk doz biontech oldum. Kızım 1.sinifa gidiyor doktorum koruma aşın olsun şuanda yoğun bakimlarda gecelerin durumu sıkıntılı, doğumdan sonra 2.dozu olursun dedi. Cok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
denizkaradeniz ay-se Ben ilk dozumu Ankarada olmustum ordaki ebe bana ateş olursa ılık duş alırsın demisti.2 dozu ckalede oldum burdaki de ağrı yaparsa parol iç su degdirme dedi hepsi ayrı telden caliyo