Berensmoms19 Kızlar zaten normal bir hamilelik sürecim yoktu bugün doktora gittim kesen bozulmuş dedi kürtaj olmalımıyım kendi kendini atar mı bilmiyorum 😒
esradgn123 Berensmoms19 Aynı durumdayım benim kesem de bozulmuştu kenarları kıvrımlı olmuştu Doktor düşüğü bekle dedi bir hafta olacak hiçbir şey yok ne kanama ne sancı
Alparslaninannesii Berensmoms19 cnm kalp atışı bebek fln varsa biraz bekle ablamın da kesesi dağıldı yanında durdum sürekli yattı kaldirmadim ayaga şimdi 1yasinda bebis
Dilhunizade esradgn123 zehirleme vs. Yapmaz mi bence cok sakincali bir durum beklemek… Bence kurtaj olmasaniz bile ilac ile dusugu atmaniz gerek
FDK2835 esradgn123 bende hiçbir şey yoktu. Kontrole gittim. Kan değerlerim yükseliyordu. Doktor kesenin oluşup bozulmuş olabileceğini söyledi. Sağlıksız gebelik sonlandırılması gerekiyor dedi. Başka doktora da gittim o da aynısını söyledi. 6 haftalıktı. Kürtajtan sonra eşime çok kanaması oldu demiş Doktor. Kürtajtan 7 ay sonra tekrar gebe kaldım. Çok şükür şuan 14+4 düz. Güçlü olun. Rabbim sizinle olsun
ZZeynepP1903 Benımde kesem boZuktu o haftada dusuk tehlıkem oldugu ıcın bır hafta yatıcaksın dınlenıceksın dedı bol bol su ıcmemı söyledi. Sonra tekrar kontrole gittigimde düzelmişti. Kese bozuk olunca illa kurtaj olmaz sanırım.
Berensmoms19 Alparslaninannesii hiç bir şey görünmüyor maalesef 😒 kesem geçen haftaya göre de küçülmüş