Alparslaninannesii Kızlar adetliyken ağrı kesici (dolorex) içmek sizce ilerde gebeliğe engel olabilir mi
Zeyyyn Alparslaninannesii ağrı kesiciler kanamayı azaltmaz banu çiftçinin videosu var bu konuda çok ağrılı geçirirdim ben dolorex ile başladım en son apranax bile kesmezdi iğne vurulurdm hiç kesilmede olmadı hamileyim de son haftalardayım 😊
dlrglnc Alparslaninannesii Engel olsaydı bana engel olurdu sanırım , bi tablet bitirdiğimi bilirim 5-6 gün boyunca . İçmesek iyi tabi ama yaoacak birşey yok 🤷♀️
Alparslaninannesii gokcekocyigit07 bazıları ben içtiğim zaman kanaman az gelir rahimde kan kalır hamileliği engeller dedi
gokcekocyigit07 Alparslaninannesii bırak milleti ya her şeyi çok iyi biliyorlar, kaç kez serum da yedim ilaç da aldım, hamilelikte bile kullandığımız onca ilaç oluyor.
Feyzabeyoglu 5 günün 6 günün adet günümün yani en az 4 gününde ağrı kesici içen biri olarak hamile kalabildim çok şükür. İnanmayın öyle şeylere bence Kanamanın azaldığını söylüyorlar ama bence kanama da aynıydı benim
S-Halilova21 dlrglnc katiliyorum benimde adet donemlerim cok sancili geciyor ve gunde 2-3 tane agri kesici icmeden duramazdim kesinlikle gebelige engel olmadi ama baska zarari oluyormudur bilmem 🙄
Betulldd Alparslaninannesii ben yıllarca içtim çok şükür şuan hamileyim tabi yanlış yönlendirmek istemem mutlaka bi doktora danış
honeyland Alparslaninannesii her adetim de bir tane apranax içiyordum agrıdan duramıyordum çok şükür bebek istedik 2. Ayımda hamile kaldım 🙏🥰 tabi dayanılmıycak gibi değilse hiç içmeyin sıcak su koyun karnınıza sıcak şeyler için ☺️