Somerkadir4 Mom87897 kan değerlerin düşük gelmiştir cnm ondan vermiştir erken bende normalde kansızlık var gebe kaldığımda ilk gittiğimde hemen Ferro sanolu kestik değerlerin çok güzel gerek yok dedi belli bı sure kullanmadım sonra vegaferon fort ve regenesis Max verdi bir ay sonra da d vitaminine başlıyoruz inşallah 🤲
Canan26 1425 neden o kadar kızdınız ki o testleri genelde kürtaj düşünenler için öneriyorlar siz düşünüyor muydunuz ki
1425 Canan26 Kürtaj ile ne alakası var? Bu testler bebekler alakalı bir sorun sıkıntı olup olmaması ile alakalı. Doktorunuza sorabilirsiniz sanırım oda aydınlatmıyor sizi. Kızmamdaki sebep bilgi vermemesi. Sizin doktorunuz size falanca hafta şu teste veyahut bu teste bakılacak diye bilgi veriyor mu ? Bizim birşey söylemediği için başka doktora gideceğiz. Siz de taktir edersiniz ki insanlar her zaman için iyi bir doktora denk gelmeyebilir.
1425 Canan26 Size de yalan yanlış bilgi verenler varsa lütfen inanmayın. Kürtaj diye belirttiğiniz için yazmak istedim. Etrafta bilip bilmeden her türlü birşeyleri konuşup insanları yanlış yönlendirenler de çok olur.
Canan26 Aslitemiz pekmez deneyin derim ılık suyla birkaç damla limonla birlikte kan yapar hem de enerji verir ilk haftalar benim de kafam kalkamazdı hiç pekmezle çok iyi oldum
aksoy005 Mom87897 bende 13+6 haftalığım folik asiti ben de bıraktım doktor yeni ilaçlar yazdı doğuma kadar devam dedi. Levotiron, coledan -d3, duosvit, gynoferon bunlar da şuan içtiğim ilaçlar.
Cans-52 Mom87897 bende folik asit kullandım bitikten sonra doktorum sadece i mom ilacı var onu verdi içiyorum şuan 13.hafta 5.günündeyim herkese sağlıklı günler dilerim 😇🥰
Canan26 1425 yooo doktorların söylediği bu kürtaj düşünüyor musun diye soruyorlar ona göre öneriyorlar
Kaderx Mom87897 folik asit Demir ilacı Vitamin ilacı Bı ara dış için antibiyotik Reflor ilaci ishalim için
m_seda41 Burcu-112 Valla çok rahatım ben ve asla bırakmayı düşünmüyorum. Doktorunda haberi var her gittiğimde yeni kutu yazdiriyorum. Doktor lansor yerine lanzedin diye bi mide koruyucu verdi aynı etki dedi.asla aynı değil 6 tane soda içer oldum hazımsızlık yüzünden.lansor kullanmaya devam ediyorum yoksa beslenemem
Mom87897 Hanımlar normal doğumdan çok korkuyorum ya. Biraz rahatlatın nolur😢 ıkınmak büyük problem benim için
Herseyinhayirlisi Kaderx benimde ara ara dis tutuyor ben de aynısını kullanıyorum o yüzden sordum insan vicdan yapiyor işte