Eminegul5 Hanımlar merhaba 15 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kurtaj ile alindi. Sonucunda kan uyuşmazlığı ya da kan pihtilasmasi varmiydi diye baktirmak istedim ama bilen varmı nasil yapılıyor maliyeti nedir fikir verebilirmisiniz teşekkürler
Yagmur00 Eminegul5 genellikle arıstama hastaneleri yapıyor onu pırtılasma testı sperm testı uyusmazligi da zaten esınleu kanın uyuysuyırmu bak onu normalde dede baka bilirsin ama rahım flmi pırtılasma testı genetık testi bunlarıu muhakkak yaptır
Symdmr1 Eminegul5 Eşimle bende kan uyuşmazlığı var benimde ilk dış gebelik oldu iğneyi vurdurmadığımızdan benim kan grubum 0 negatif eşiminki A pozitif bu kan uyuşmazlığı şimdi çok şükür 2. Ye hamileyim bunda vurundum iğne bi sıkıntı yok kan grubunu bilmiyorsanız sağlık ocağı yapıyor
Mucizecim Eminegul5 pıhtılaşma testi ypatirmadim ama uyuşmazlık senin kaç gruubn negatif eşinin pozitif ise oluyor uyuşmazlıkta bebegin kalbi durmaz sadece kanama olna ihtimali var onda da igne yapiyorlar
Eminegul5 Symdmr1 geçmiş olsn kan uyuşmazlığıni kendiniz mi tespit ettiniz pozitif ve negatif diye yoksa ozel bi testi mi vardi
Symdmr1 Eminegul5 evlenmeden önce tahliller yapılıyor ya sağlık ocağında o zaman kanımızı aldıklarında kendileri söylemişti kan uyuşmazlığınız var diye bizde ilk orda öğrendik