ebruus şuan 34. Haftadayım canım. 26. Haftada şeker ölçümü yaptırdım. 75 gr 1. Saat 181 sınırda çıktı açlık vr 2. Saat iyiydi.Çok tatlı olmayan meyveler çılarmadı şekerimi. Ama mesela 1 kaşık sütlaç 160 lara bir lokma ekmeği pekmeze bandım 170 leri gördüm demek ki hiç tadına bile bakmayacağım dedim🤗fırından aldığın tam buğday ve çavdarlar bir işe yaramıyor şekerini çıkarıyor.Uno nun çavdar veya tam tahıllı ekmekleri 3 dilim bile yesem 120 fen yukarı çıkmıyor tokluğum.Aç kalmamaya gayret et.Ara ğün muhakkak yap yapmadığında zaten sıkıntısını görürsün elin ayağın kesilir iş yapamaz hale gelirsin. Bir ara öğünde mesela yeşil elma ve süt, veya ceviz badem fındık ve yoğurt yedim. Yemek aranın çok olduğu durumda bir dilim ekmek ve peynir. Hamur işleri makarna mantı bunlar hemen çıkarıyor🤕Böreğe hasretim. Maalesef bebeğimiz içün böyle biraz sabırlı olmamız gerekiyor yokssa çeşitli sıkıntılar yaşanabilir Allah korusun. Dipnot şu algidanın sarmal şeklinde buzku dondurması var ya ismini hatırlayamadım o şekeri yükseltmiyor şeker oranı çok az 🤭 Allah yardımcın olsun umarım faydalı olmuşumdur.