hilal20gcm Milkshakee merhaba bende 37+4 de istiyorum doğumumu doktorum istiyorsan yapayım sezaryanı küveze girerse sorumluluk benim değil diyo sizin de öyle olacak sanırım doktorunuz dedi mi birşey
Milkshakee hilal20gcm hayır kilosu 2.500 ü geçtiyse sorun yok küveze falan girmez. Zayıfsa ondan öyle demiştir
durununannesiiiiii 07-02-2019 perşembe dogumum var cnm dün yani pazartesi yaptırdım sezeryan için bütün tahlilllerimi
durununannesiiiiii 07-02-2019 ben pazartesi verdim öglen verdim hatta toktum yani aç veya tok bişey dememişti doktorum farketmiyor sanırım
Seda_nrr 07-02-2019 sabah 11 de yatışım yapıldı tahlilleri yaptılar öğlen iki buçukta sezeryana aldılar
gunesveguney 07-02-2019 32+6 haftalığım 4 kasıma sezeryan günü verildi 27 ekimde gidip tahlilleri vercem
Calisananne25 07-02-2019 hangi tahlilleri istiyorlar ki? Gerçi ben daha 25 haftalığım doğum şeklim belli değil ama merak ettim 🙈🙂
07-02-2019 Calisananne25 bende tam bılmıyorum kı doktorum pazartesı kontrole gel tam tarıh konusalım hemde tahlıller ıcın hazırlık yapalım ddı 😊
Milkshakee hilal20gcm hiç sorun olmaz canım normal doğum haftasında zaten bebeğin kuveze girmez kilosu gayet iyi maşallah gelişiminde iyiyse girmez arkadaşımın bebeğini 2 kilo iken verdiler evine gitti yani 😊
07-02-2019 Merveeayaz kan we cowıd testı ıstenıyormus bende pazartesı ıstencek bakalım baska ıstıycek mı
durununannesiiiiii 07-02-2019 bende sadece idrar ve kan tahlili aldılar covit le ilgili bişey demediler ama perşembe sezeryan olucam
Mkazel 07-02-2019 p.tesi sezaryan olcm bnde hic tahlil flan demediler bana 1 2 gn once pcr testi yaptr ,pazar 2den.sonra oruc gibi ol bsy yeme icme p.tesi sbah 7de girisini yaptr dediler sdce 🙄
07-02-2019 Mkazel alla alla bana doktorum pazartesı sezeryan ıcın tahlıllere baslayalım dedı o an sormak aklıma gelmedı hastaneyı arayıp sorsum kan testi we cowıd testı yapıypruz dedı sezeryandan once
ZeynepUstaaa AysezulalGvn devlet hastanesiyse çok normal ama özelse ben nasıl istiyosam öyle yapmak zorunda