Skrn42 07-02-2019 persembe sezeryan olcam ve bi hafta oncesinde tum testleri verdim. Bugunde anestezi doktoru bakti testlere persembe sezeryana uygun dedi. Yarinda covid testi vermem gerek
aselnannesi Canım ben yarın gidicem tahliller için büyük ihtimal perşembe gününe vericek tarihi yani 2 3 kala falan çağırıyor tahliller için bildigim kadari ile
Kayserilii ZeynepUstaaa aslında bu hafta vermesi lazım ben 35₺4 üm 10 ekime gün aldım birde 3. Bebegım ilk sezeryanım nasıl olucak bilmiyorum inşallah kolay olur
07-02-2019 ZeynepUstaaa bnde bugun tam 36 oldum hep 4 ekim alabılırım dıodu kesın gun konusmadık ama bugun ay sonuda alabılırız ddı ay sonu erken gelıo ama bna ya bn kalsın dıe ugrasırken
AysezulalGvn ZeynepUstaaa 37 haftalığım bugün gittim verirler diye vermediler hatta baştan savdılar doğururun nolacak diyip deli olucam gerçekten -,-
sabirsizannecik Son kontrole gittiğimde sezeryan istediğimi belirttim o gün verdim tahlileri 5gun snrada sezeryana girdim
ipekgumen sabirsizannecik sezaryen için ne tahlili yapılıyor bende sezeryan istiyorum bilmediğim için soruyorum 🙏🏻🙈
Milkshakee ZeynepUstaaa 5 ekimdi normalde ağırlarım çok diye erkene çekecek tarihi çarsamba günü konuscaz tahminimce 27-28 gibi olur inşallah 🙏🏻
ZeynepUstaaa Milkshakee oy benimkide erkenden gelse artık çok yoruldum bu hamileliğimde bittim resmen
07-02-2019 Milkshakee ya bnmde bugun tam 36 haftalık 4 ekım 38 haftada alırız dıodu bugun ay sonuda alabılırım pazartesı geldıgınde bellı olur ddı 37+ cok erken gelıo bana ya
seldaas 07-02-2019 ben 40+5 im şuan. Tahliller için açlık toklık bişey demedi zaten bebeğin suyu azaldığı için benimki plansız sezeyan oldu ama aç gitseniz daha iyi. 5 tüp kan alıyorlar bide covid testi bu kadar
durununannesiiiiii 07-02-2019 ben pazartesi verdim öglen verdim hatta toktum yani aç veya tok bişey dememişti doktorum farketmiyor sanırım