havva365 Ilayda11 11 günlük lohusayım ilk baslarda kanamam cok olmadı 2gün kesildim şimdi ise cok fazla bende burada bekliyim 🙋♀️
marbling10 Ilayda11 50 gün falan sürdü, doktora gittim iğne yaptı kesilsin diye. Ama halbuki adet kanamammış sonraki 7 gün. ÖZel hastaneydi bir de yani resmen bilemedi adet kanamasını kesmeye çalıştılar :/
gokcekocyigit07 İlk 3,4 gün yoğun oldu, sonra bir kaç gün hafifledi, 10 gün kadar kesildi hiç gelmedi sonra ara sıra leke şeklinde oldu derken bir kaç gün yine kanama oldu sonra bitti 🤭
Ilayda11 gamzosgamzos leke gibi gelincede kanama sayılıyo ilişki olmuyo degil mi bilgim yok kusura bakmayın
teletabi Ilayda11 14/15 gün felan sürmüştü doğumdan 3 ay sonrada adet oldum normal düzeninde devam etmişti adetim
-derya-anne- Ilayda11 hepi topu 1 hafta kadar sürdü kızımda 27 gün sürmüştü oğlumda sadece 1 hafta ama çok pıhtı düşürdüm kocaman kocaman 1 buçuk ay oldu doğum yapalı 1 ekimde 2 ay olucak sadece bazen kötü kokulu akıntım oldu aşırı derecede hemde ama dikişlerim düştükten sonra kötü koku geçti normal akıntıya döndü şimdi bazen ara ara yine akıntım oluyo günlük pedle geziyorum sürekli bazen sarımsı bazen turuncumsu bazende kırmızımsı veya pembemsi oluyo doktora gidicem 4 ekimde oğlumun kalça çıkığı ultroson randevusu var o zamana bulabilirsem randevu alıp doktora gitmeyi düşünüyorum veya 1 ekimde 2 aylık aşısı var sağlık ocağına gidince ebeye sormayı düşünüyorum ve hala dahada regl olamadım bazen çok agrım oluyo
kirpapatyasiii Ilayda11 2 hafta normal kanamam olmustu 40 gün dolana kadar kahverengi olarak geldi 40 bittiği gün peşine hemen adet olmuştum🤗
iki_prenses_annesi Tam 40 gün sürmüştü 😲 sonrasında iki gün abdestli gezebildim maalesef hemen peşine bide adet oldum oda 10 gün sürdü 😁
Masal53 Ilayda11 13 gün kan gördüm ondan sonra 26 gün çoğunlukla beyaz akıntı gördüm 39uncu günümde tekrar kan gördüm 17 gün sürdü kısacası benim lohusalık 56 gün sürdü