Melisa07 Arkadaşlar merhaba . Babynest almak istiyorum birkaç yere baktım emzirme yastıklı olan fiyatlar 290 tl. Ve kalitesinden emin değilim. Almış olup memnun olan var mı şurdan al diyebilen ? Yardımcı olursanız sevinirim 🤗❣️
Ky2406 Melisa07 bence çokta kullanışlı degıl gerek yok aldım ölece duruyo (: bebek hemen buyuyo kuçuk kalıyo (:
Bihilal Melisa07 ben aldım ve aşırı memnun kaldım babynest sayfasından almıştım oğlum 6-7 aylık olana kadar kullandım salonda koltuğun üstünde ve anne yanı beşiğin içinde kullandım şimdi inşallah kızım olacak ondada kullanıcm
BurcinC Babynazz diye bir sayfadan aldım instagramdan benimki büyük boy eltimin kızı 1 yaşında onu yatırıp denedik :)))) ve fiyatıda çok uygundu aldığım yerde. Baya bi sayfada araştırdım en uygunu o sayfa geldi.
Erkekkannesi Agi hobi Evi instagram dan aldim ben canim cok memnun Kalbim 120tl kargoyla emzirme yastigiyla
OktayMeltemSahin Melisa07 instagramda renklievim_beysehir sayfasında babynestler 80 tl bir bakın derim
Ozlmbirce OktayMeltemSahin bana da görümcem o sayfadan hediye yaptırmış. 3 gün önce geldi ürün daha. Gayet iyi. Dikişleri muntazam. Küçük bir yastığı ve örtüsü De var takım. Örtüleri yastığı yıkadım, kumaşında herhangi bir solma olmadı
Mlkcm Bebekdunyasigop ben mağazasından aldım ama gerçekten çok büyük boyutu uzun süre yatar 90₺ aldım
1kiz1erkekannesi Ben 150 tlye aldim bebek yastik baya asiri buyuk babynest emzirme oblugu emzirme yastığı eldiven ustune ortu
Kubraumit Internette babynest diye bi site var https://babynests.com/product/detail/babynest-cift-tarafli-mint-yesili-yildiz-ve-gri-zigzag ben ordan almıştım ayrıca emzirme yastığı da alıp kombin yapabilirsin bayaa da büyük kaliteli bnce cift tarafli kullanilabiliyo rengi bide fermuarli kolayca cikatilip yikanir
SevcanahinBingl Melisa07 ben aldım sadece yastık ve yatagı henuz kullanmadım ama guzel gozukuyor atolyemnur olması gerekır sayfanın adı