gozdekrks Tekmile11 eğer birseyi cikmadiysa yaptırmayın bence. Gereksiz. Ama birseyler soylenildiyse benim öyle oldu tekrar bugün baska bir doktora gözükecegm.
Tekmile11 gozdekrks yok bi sıkıntı yok çok şükür ama mesela görümcemin bebeğinin dört kez kordon dolanmış allahtan hareket hissetmeyince gitmişler günü gelmişti sezeryanla aldılar o yüzden sordum
Fk2 Tekmile11 26 haftada bebeğimin boynuna kordon dolanmıştı hem Dr çift kat 32 haftadayım çok şükür ki bir sıkıntı yok. Bebekler agızdan nefesi 36 haftada öğreniyor bu sebeple erken doğan bebekler yogun bakıma alınıyor. Bebekler oksijeni beslenmeyi plesanta dan alıyor. Yani kordon dolanması tek basına bir sıkıntı değil. Ancak normal doğuma engel olabiliyor
gozdekrks Sennaaaa benim 3lu de risk cikti ve detaylida bağırsak parlaklığı, göz cukurlarinda biraz ayrılık goruldu
Tekmile11 esrabalkau bence de gerek yok da işte görümcem oyle bir şey yaşayınca yaptırsam mı diye düşündük
Sennaaaa gozdekrks ben ikili üçlü yaptırmadım ama ayrıntılıda kalpte parlaklık bacak boyu kısalığı damak yarığından şüpheleniyorlar Parlaklığı kafana takma ama gözü hakkında bşy diyemeyeceğim düzelme ihtimali varmıymış peki
Tekmile11 Fk2 nasıl hissettiniz peki normal muayenede doktor anlıyor mu ? Allah’a sığınalım bi şey olmaz insallah , evet o yüzden sezeryan oldu ani bi şekilde görümcem , suan için her şey normal bakalım bizde yarın 37 olcaz
Fk2 Tekmile11 muayene ederken doktor söyledi ben fark etmedim. Genelde dogum yakın dolanır seninki erken olmuş dedi. Benim minik bebegim fark etmedim. Edilmezde bence
gozdekrks Sennaaaa bugün prof a gittiğimde sadece bağırsak parlaklığı soylenildi ve 10 gün kadar bi gelişim geriliği var. Başka hicbirseyi yok. Trizomi 18 olduğuna inanmıyorum artık ya sağlıklı gibi geliyor bana
Sennaaaa gozdekrks 10gün gelişim geriliği için süper bir beslenme ayarla kendine geliyor hemen dediğim gibi şimdiki zamanın hastalığıda parlaklık olması gerek doktorum bana dediki ben gebelerime söylemiyorum bile çok önemsiz dedi gittiğin prof ne dedi trizomi hakkında
gozdekrks Sennaaaa trizomi 18 demek için daha fazla belirti gormeyi bekledi kalp beyin gelişimi açısından ama bir sıkıntı yoktu şükür. Yinede gelisim geriliği ve parlaklık için amniyosentez önerdi. Ama ben 24. Haftada olduğum için yaptirmayi düşünmüyorum sonuç zaten 1 aya cikacakmis. Yani trizomi 18 ciddi bir rahatsızlık olduğu için de varsa yaşama şansı olmuyor. O yuzden varsa da o şekilde dogsun artik.
Sennaaaa gozdekrks canım o parlaklığı banada dediler down ve sonra zeka geriliği dediler saçmalıyorlar artık bende 24.haftadayım hatta en son gittiğimde kalpte parlaklık 2 tane olmuş Ama yapacak bşy yok inşallah sağlıklı sıhhatli alırız yavrularımızı kucağımıza bunların her dediğine bakarsak ben felç olurdum