-Btlcyh- Merhaba kızlar; 6 aylık hamileyim doğuma 3 ay kaldı gittiğim doktor aşırı derecede ilgili biri değil son aylarında özellikle ne tansiyon ne kilo takibi yaptı aynı hapları sürekli kullanıyorum ulaşmakta zorlanıyorum telefonu bile yok başka doktora gitsem nasıl olur sizce bu ayımda alırlarmı ki ilgilenirlermi benimle bebeğimle son üç ay kala değiştirmek nasıl olur bilmiyorum aklım karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🙏
gozdekrks -Btlcyh- sanırım bulunduğunuz ile göre değişebiliyor ama bence kabul ederler yani daha 3,5 ay var sonuçta
Dilekcnkn -Btlcyh- Memnun değilsen , güven vermiyorsa değiştir canım ama ilaç olarak bende gebeliğimin 12. Haftasından beri aynı ilaçları kullanıyorum sadece geçen hafta bebeğimin kilosu zayıf diye başka ilaç daha yazdı , onun yanı sıra özele gidiyorsun ama bazı doktorlar telefonlarını vermiyor malesef doğumuna gelmeside çok önemli eğer gelmeyecekse devletten bir farkı yoktur senin içine hangisi siniyorsa o şekilde yap doktora güvenmen çok önemli 😊
Egeninannesi_16 -Btlcyh- bence durma başkasına git son gün doğum için başka doktora gelen bile gördüm ben sonuçta önemli olan sensin
AycaaT Bende 6. Ayıma girdim 3. Doktor değiştirişim hepsi mi kötüydü hayır değildi ama içine sinmeyen bişey olursa insan daha iyi doktor arayışına geçiyor hiçte bişey olmaz aynı bilgilerini alıp aynı takibi yapıyor zaten ilk doktorum bana vitamin bile vermedi ilk 5 ay hiç vitamin kullanmadım en son gittiğim doktor uygun gördüde verdi bununlada devam ederim artık doğuma kadar aklında şüphe kalmasın bence dene
matruska Memnun değilsen elbette başka doktorlara da görün, herkes bakar sana merak etme benim arkadaşım 8 aylıkken değişmişti doktorunu. Burada önemli olan senin huzurun ve memnuniyetin. Ancak evhamda yapmamaya çalış, aynı anda kaç doktora gidenler var 😊
teletabi -Btlcyh- ben doğumuma 8 hafta kala değiştirmiştim. Son gün bile değiştirebilirsiniz. Hekim seçme hakkınız var. İçinize sinmeyen bir doktora takip olmayın
teletabi -Btlcyh- rica ederim. Unutmayın ki doğum sizin en özel hissettiğiniz an kim olursa olsun kendinizi iyi ve mutlu hissetmediğiniz hiç bir yerde olmayın🥰
kcnr -Btlcyh- bende aynı durumdaym benmde doktorum çok dalgın ve yoğun geliyor bana kafası hep dolu açıkcası güvenemiyorum ben demesem şeker yüklemesini 21. Haftamda yapacaktı canm sıkıldı bu şeker yüklemesinide 26. Haftada ona yaptırayım değiştirmeyi düşünüyorum hastne en iyi hastaneşerden diye katlanıyordö belki düzelir diye bekledim bu aya kdar ama maalesef
-Btlcyh- Bende bekledim sen gibi inan ama beklemenin bi manası yokmuş hepten başından savar gibi ilgisiz olmaya başlayınca anlatmama rağmen durumu değiştirdim bende şu an ki doktorumdan aşırı memnunum en baştan ona gitseymişim dedim kaçıncı ayda haftada olursan ol içine sinmiyorsa cidden değiştirmen gerekiyormuş hem kendin için hem de bebeğin için iyisi olmalı herzaman ilk Allaha sonra doktorlarımıza emanet oluyorlar 🙏kcnr