Ayzetuka anneligicokksevmisbiri Gaviscon double action kullanın kızlar çok etkili 3 gündür rahat ediyorum normali vardı bende kısa süre fayda ediyodu bunu yazdırdım doktoruma aldığımdan beri rahatım gece uykudan uyanıyordum midem falan değil boğazım yanıyordu artık umarım böyle etki etmeye devam eder
Yesimiko- anneligicokksevmisbiri ben midemden ölüyordum ağlıyordum artık acillik oldum. Çünkü midem resmen nefesimi kesiyordu. O derece yanıyordu. Doktor bir mide koruyucu verdi. Kuş gibi oldum. Acı turşularımı tekrar yemeye başladım. İsmi şu an aklımda değil hatırlat eve gidince yazayım. Ama kendi doktoruna danışmadan kullanma ne olur ne olmaz .
Gamzeozbek-1 anneligicokksevmisbiri benim midemde mide fıtığı var yıllardır çekiyorum yanmasını son zamanlarda dayanamaz oldum doktorum nexium diye bi mide koruyucu verdi bu güne kadar hiç bişey fayda etmemişti bu ilaç mucize gibi geldi. Tabi siz kesinlikle doktorunuza danışın
anneligicokksevmisbiri Cicikus1 onu ilk gebeligimde kullanmıştım artık bikmistim ya sadece 1 saatliğine fayda ediyordu
Cicikus1 anneligicokksevmisbiri Evet artık midem değil yemek borusu alev alev yanıyor ne yesem su bile içsem aynı. Sakız çiğniyorum o da mide asidini alıyormuş.
anneligicokksevmisbiri Ayzetuka yaaa ne kadar güzel ben de ondan alayım o zaman doktor önerisi zaten dimi
Ayzetuka anneligicokksevmisbiri ben söyledim gaviscon double action çok etkiliymis ondan yazar mısınız diye refcon yazmıştı en son hiç bi işe yaramıyor bi sakıncası olsa yazmazdı heralde
Sehryeseyda anneligicokksevmisbiri baya etkili çok şiddetli yanma ve kusmalar yaşadık bir tatlı kaşığı kesiyor miss