balkupummm Günaydın 😍 Kızlar daha yeni evliyim 1,5 aylık. Kullandığınız uygun fiyatlı kokusu güzel yumaşıtıcı , toz deterjan ve bulaşık makinası tableti markası söyler misiniz acaba ?
PrensesFiona balkupummm yumuşatıcı olarak vernel kullanıyorum. Bulaşık tableti olarak da kesinlikle fairy diyorum. İlk 1 yıl finişh kullandım bardaklarımı çizdi. Fairy hem leke bırakmıyor hem çizmiyor. Toz deterjan kullanmadığım için öneremicem onu canım.
ogrencianne35 balkupummm ben 3 yıldır alo kullanıyorum toz hem renkliler hem beyazlar için beyazlara fazla koyuyorum renklilere normal ölçüde kullanıyorum 8 kilo alıyorum 5 ay kullanıyoruz yumuşatıcı vernel max alıyorum hep finish kullanıyorum bulaşık deterjanı tablet olarak
Gulceefe-00 balkupummm yumusatici olarak bingo kullanıyorum kokusu da bayağı kalıcı çok memnunum. Bulaşık makinesi tableti olarak önce fairy aldım ama bardak ve tabaklarda deterjan kokusu kaldığı için tiksindim. Artık finish kullanıyorum ama onun da toz sıkıştırılmış tableti den değil quantum olanından kullanıyorum çünkü diğeri tabak ve bardakları çiziyor. Toz deterjan da ben sadece beyazlara kullanıyorum o da bingo onun dışında renkli ve siyahlara sıvı kullanıyorum.
ecemsmom balkupummm omo sıvı deterjan çok güzel hele beyazlar için olan . Bulaşık makinası hep fairy kullandım 2 yıldır çizik vs hiçbirşey yok .
balkupummm PrensesFiona Annem hep toz kullandığı için ben de toza alıştım. Ama sıvı deterjan daha mı iyi olur ?
Rabiakoksal ogrencianne35 balkupummm siyahlılarda sıvı kullanıyorum perwolün renkli ve beyszlılarda tox deterjan tercih ediyorum özellikle beyazlılarda toz deterjan daha güzel oluyor
PrensesFiona balkupummm eğer makinenizin sıvı aparatı varsa sıvı daha iyi diye düşünüyorum. Omo nun hem beyazlar hem renkliler için olanı var yani tek deterjan ikisinede kullanılıyor hem az yer kaplıyor. Ben onu kullanıylorum 2 yıldır. Kapağı direk içeri de atabiliyorsun öyle de güzel yıkıyor. Aparat olmasa da olur gerçi
Deletedmom15262 balkupummm Yumuşatıcı ABC mor renkli bulaşık deterjanı finish Toz deterjan alomatik, rinsomatik bunlarda renkli beyaz ayrımı yıkamada olduğu için deterjan da ayırım yapmıyorum sadece beyazlar ve tül için toz deterjanı yanında ekstra çamaşır sodası mintax toz alıyorum 🌸
Pelin-1 balkupummm viking beauty konsantre yumusatici cok guzel koku birakiyor👍 deterjan da sivi kullaniyorum. Bulasik makina deterjani kesinlikle fairy finish kullandim leke toz birakiyor
Anne_N Çamaşır deterjanı ve leke çıkarıcı domol. Bulaşık makinesi fairy platinum plus. Domol uygun ve çok az miktarda kullanılıyor. Fairy pek uygun değil tabi. Yumuşatıcı ben kullanmıyorum. Kurutma makinesi olunca pek ihtiyaç olmuyor zaten.
-Arya- balkupummm Yumuşatıcı olarak ya vernel max mor lavantası, ya da bimden bulut siyah olanı miss 🌸 Şuan pervolun sıvı deterjanını kullanıyorum çok memnunum. Bulaşık makinesi içinde normalde finish kullanıyordum ama bu ay bimden mintax aldım annem alırken, şuanlık memnun gibiyim 😂
balkupummm -Arya- Fiyatı uygun derken aslında bim şok ve ya A101 de satılan markalardan bahsetmiştim. Maalesef finish, fairlerin iyi olduğunu biliyorum ama uygun degil fiyatları 😞 dediğiniz markaları deneyeceğim 😊
-Arya- balkupummm Bimden bulut siyah inci kesinlikle denemelisin yumuşatıcıyı. Miss mis parfüm gibi ve 16 TL 🌸 Bulaşık tabletini de yine bim yada şoktan 100 lüsünü 40 TL ye almıştık 🥰
FatmaNur_ balkupummm yumuşatıcı vernel kullanıyorum Bulaşık deterjanı makine fairy planının Elde yıkama fairy portakallı Toz deterjan da fairyli alo matik