Ozge-12345 Huzur_2 ben guzellık uzmanıyım belırlenmıs zararı yok fakat yüzde on sonuç alırsınız kasılmanız olabılır oyuzden bence gebelikte yapılmamalı
Meless Huzur_2 ben gidiyorum. Doktorum özel bölge ve göbek harici gidebilirsin dedi. Lazer ışık enerjisidir radyasyon yaymaz. Yasak olmasının sebebi işe yaramayacağıdır hormonlardan ötürü
Fasulye24 Huzur_2 benim doktorumda göbek hariç yaptırabilirsin dedi 1 kere gittim şimdi 34 haftama girdim çıkmadı ama bikere daha gidicem tek tük var cünkü kafam rahat olur en azından diyorum :)
Fasulye24 Huzur_2 valla bana sıkıntı yok dedi sadece göbek bölgesine yaptırma dedi herkesin doktoru farklı söylüyor demekki
marbling10 Ozge-12345 braun silk expert 5137, zaten komple vücut lazere gitmiştim ama bitmeyen yerlee için aldım bunu
Ozge-12345 marbling10 marbling10 komple lazerlıysenız tarama seklınde bu cihazla faydasını görürsünüz kullanın bence
marbling10 Ozge-12345 Tamam çok teşekkür ederim 🥰 gebelikten sonra daha iyi sonuç alırım sanırım şimdi tüylenme biraz arttı maalesef
Ozge-12345 marbling10 evet geçende baska bır arkadaşa yazmıstım gebelikte hormonlar Aktıf degısım sağladığı ıcın boş atış oluyo