Elikra Bugün tam 140 günlük olduk(20 hafta) geriye 140 gün kaldı bu hafta nasip olursa ayrıntılı ultrason için parinatoloğa gidecez sizler ne durumdasınız 💖
zynpada Elikra bizim de 142 günümüz kaldı. Biz de bu hafta gideceğiz perinatoloğa :) inşallah hiçbir aksilik çıkmadan alırız bebişlerimizi kucağımıza 😍
cidolila Elikra maşallah 37+3 üm heyecanlı bekleyiş korku karışık duygular içindeyim sizi görünce bende sizin gibiyken biz ne zamn böle yaklaşacagım diyordum zaman geçti şimdi korku var sizin gibi yarıda kalsaydım keşke 😂☺️😍
Slnn1122 Bizde 21 haftalık olduk 🙏 bende Perşembe gidecem perinatolojiye inşallah bir sıkıntı çıkmaz stresli ve heyecanlıyım detaylı ultrason için 🙄☺️
Elikra cidolila yaaa öyle demeyin şimdi zor zamanlar ama kucağınıza alınca da onun verdiği mutluluk huzur hiç bi şeye benzemiyor😍
Elsu26 Elikra Bizim de kaldı son 108 gün o kadar kısa bi süreymiş gibi geliyor ki yetişecek mi eksik bir şey kalacak mı diye kafayı yiyorum 😂😂
Elikra Elsu26 😂😂😂o bende şimdiden var annem al kızım nolur nolmaz mağazalarda biter mazallah açıkta kalırsınız diye dalga geçiyo 😅 ve bu benim 3.çocuğum ilkleri düşünemiyorum bile😁
Caglaluna Elikra biz de tam 140 günlük olduk❤️🤲🏻 İnşaAllah bizim perinatoloji randevumuzda 5 ekimde. Güzel haberler alalım hepimiz inşallah. Ben de biraz heyecanlı ve stresliyim 🥰