Bulutsmommyy 6 buçuk ay boyunca erkek diyip, başka bir doktor sayesinde kız olduğunu öğrendiiimmm.. Oğluma kıx kardeş geliyooor çok şükür.. rabbim isteyen herkese nasip etsiiin❤🤲🏻🤣
muallimehanimmom5 Bulutsmommyy detaylı ultrason yaptırmısmıydınız 🙄 genelde erkek deyip sonradan yanılma çok az oluyor 😜
Papatya2768 Bulutsmommyy ay keşke benimde böyle olsa çok istiyorum kızım olsun. Benimde bir oğlum var. Ama benim 3 doktor direk erkek dedi ayrıntılı da da erkek dediler. Ama böyle okudukça umutlanmıyor değilim
merveees Hayırlı olsun canım ☺️ 13+3 üm bana da kız dediler inşallah değişmez. Alışveriş yapmış mıydın peki
Bulutsmommyy evlatkokusu0806 erkek dediklerinde yapmadim abisinin herseyi duruyordu diye.. simdi basladım💕
Bulutsmommyy Papatya2768 rabbim gönlüne göre versin inşallaahhh.. bana da erkek demislerdi 3 bucuk aydan itibaren simdi kız dediler .. bir oğlum vardı bir de kızım oldu çok sükür..
Taner91_zemine Bulutsmommyy yine altı ayda demişler benim doğumumda dediler erkek diye dokuz ay boyunca kız diye bildim😀😀
zeeynepp19 Bulutsmommyy peki kız diyen doktor da yanılıyosaaa bunun üstüne ben güvenemezdim arafta kalırdım 😂 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻