16.09.2021 işte bu gün geldi meleğim , hiç beklemediğim anda , evde annemler doğum icin temizlik yapıyorlardı , bende kalkayım da makarna kavurayım dedim her neyse yaptım makarnayı tuvaletim geldi tuvalete bi gittim su geldi bacaklarımdan aşşağı yoğun şekilde , bu arada iki gecedir de bacak aramı ıslatacak şekilde geliyordu doktorum idrar mı değil mi diye takip et demişti. Neyse anneme seslendim lavobadan panik yaptırmadan anne bana kıyafet alt getirir misin diye , tabi hemen evham yaptılar doktorumu aradım hemen yatacak şekilde gel dedi. Tabi benim içim heyecanlı korkulu böyle saf salak gibi bişi oldum kızlar , üstümü giydim taksiye bindim bi yandan annem ağlıyor bi yandan arkadaşı ağloyp evimde temizlik yapıyorlardı , hastaneye geldik doktor suyu azalmış cok az kalmış eğer almazsak enfeksiyon kapar dedi hemen sezeryan dedi , tabi ben şok kaynar sular döküldü kafamdan aşşağı , genel mi belden mi dedi siz hangisi derseniz dedim , belden yapmaya karar verdi doktorum . O dsha iyi dedi bebeğini görürsünn dedi. Tabi ben doktora bebeğim küvezde kalır mı diye bile sormuyorum cunku birşey derse üzülürüm . Beni 4. Kata aldılar damar yolu vs oldu ve işte o an hemen ameliyathaneye götürmeye başladılar tabi korku panik olmaya başladı , girdim ameliyathaneye dualarla belden vs işlemlerim yapıldı cok acılı işlem değil fakat insan heyecanlanıyor . Doktorum geldi başladı tabi , ben o yukarı da lamba gibi olan şeyden kendi karnımı görüyorum yansıyor oraya bakarken birden tansiyonum düşmüş gözüm karardı hemen müdahale ettiler , neyse bebişim doğdu kızlar 🤲🏻🧿🤲🏻🧿 ama ağlamadı neden ağlamıyor dedim , ağlattılar zorla ama az . Cok küçüktü kızlar , sadece bir kez yanıma getirdiler hemen öptüm götürdüler yoğun bakıma küveze , tabi beni doktorum dikiyor ama ben ağlıyorum bebeğim icin dualar ediyorum . Kızlar benim yavrum günlerdir hastane de daha bir kez dokunamadım , solunum cihazında . Bu arada 2.200 gram doğdu 45 cm doğdu . Tabi günlerdir kilo verdi doktorlar ödemi gidiyor dedikçe içim gidiyor , makinadan ayırıp nefes almayı denetmişler olmamış . 😥 sağ ciğerinde enfeksiyon varmış doktor tedavi uygulucsz dedi . İnanın günlerdir zor geliyor sütüm damla damla ama ihtiyacı var diye hep sabır diyorum bol dua ediyorum , her görmeye gittiğimde nasil içim yanıyor dokunwmwmak öpememek öyle görmek , kolları morarmış kızımın meleğimin iğnelerden , ve doktor ciğerleri icin sende enfeksiyon var mıydo idrar yollarında dedi , muayne de az birşey cikmisti bana dpktprım antibiyotik yazmıştı kullanmamıştım . Keşke kullansaydım o kadar pişmanım ki ne olur sizler ihmal etmeyin . Kullanın. Allahım kimseyi yavrusundan ayırmasın , insallah bende tez zamanda kavuşacağım . Uzun oldu hakkınızı helal edin 🤲🏻 Herşeyi detaylı yazmak istedim sizde bilin diye ona göre hareket edin diye kızlar 🤲🏻
kızımın adı aymina , ne olursunuz meleğime dua okuyun onun orada cok ihtiyacı var 🤲🏻 ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN . İnsallah kucağıma aldıgımm günü de sevinçle yazacağım Allahım cok büyük🤲🏻❤️