matildaaa Kızlar uçak kullanacağım 1 gün önce test yapayım dedim ama sonuç 1-3 gün arası çıkıyor diye okudum internetten. Doğruluğu nedir. Son dakika hava alanında yetişmezse mahvolurum valla. Sonuçlar ne kadar sürede e nabıza düşüyor ve geçerliliği ne kadar acaba
Asiyes matildaaa hastane yoğunluğuna göre değişiyor , örnek Bodrum devlet hastanesi 3 güne çıkar derken Milas devlet hastanesinden yaptırdım 4 saate çıktı … işinizi garantiye alın sma ortalama 24 saate çıkıyor
Melekanne91 matildaaa ben sabah vermistim aksam cikmisti ustelik hastaligin cook yogun oldgu zamanda.hizli testlerde var 1 saat icinde sonuc veriyor
matildaaa Gizemin-minnakI nereden bakılıyor acaba. E nabıza baktım göremedim hes uygulamasında da bulamadım
Mermaid-AA Geçerliliği sormuşsunuz, son 48 saat içinde yapılmış olması gerekiyor, öyle bir şart arıyorlar uçuşlarda.
Deniz59 Mermaid-AA bunu kaç kere yaptırmamız gerekiyor ben mesela haftaya çarşamba hastaneye gidicem şimdi yaptırsam olur mu her seyahatte yaptırılmasımı gerekiyor acaba
Ozen1 Ben haftada 2 kez yaptırıyorum. Bazen gece çıkıyor bazen ertesi gün öğleden sonra. Sorun olmaz yani merak etmeyin
Mermaid-AA Deniz59 Evet her seyahat öncesi 48 saatlik zaman diliminde yeni yapılmış olması gerekiyor. Sonuçlar havayolu şirketinin sistemine düşüyor ordan teyit ediliyor check-in esnasında.
matildaaa Melekanne91 nereden bakılıyor acaba. E nabıza baktım göremedim hes uygulamasında da bulamadım