Calss 36+5 olduk kızımla 🥰🥰 ya kızlar bu haftalarda tuvalete çıkma hissi pek yok yani kabızlık mı oluyor bu durum tam anlayamadım ama 4 gündür öyle 😔😔 var mı yaşayan
Rojdakoymen An itibari ile 36+3 son 18 gün 8 ekime gün alındı elbiseleri yıkandı bugün odası bitecek bilerek son günlere bıraktım heyecanımı yatıştırmak için. Hepimiz sağlıkla alalım biran önce yavrularımızı kucağımıza😢
Sibel87 Hazal_violet 36.haftadayım aynen artık doğsun istiyorum gerçekten 🙂Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kelebekkannesi balbocegim27 arada kasılmalar oluyor akıntı çok fazla oluyor , uyku problemi ve kabızlık var
Sevilss Hazal_violet 33+3 üz bizde 44 günümüz kaldı çok ağrılarım var uyku yok 6 hafta daha nasıl dayanıcam onu düşünüyorum şahsen. 👶🧿
Prenses_Prens 36+6yız bugün oğlumu bekliyorum bende sabırsızlıkla perşembe kontrolümüz var günümüzü alıcaz nasipse 🙏❤
balbocegim27 Kelebekkannesi demir ilacı kullaniyomusun demir ilacini kullanınca benim ki düzene girdi rengi biraz değişti ama
Kelebekkannesi balbocegim27 hayır kullanamıyorum ne vitamin ne Demir ilacını 🤷🏻♀️ Bende aşırı bulantı yapıyordu bıkac kez kullandım bıraktım ama dengeli ve sağlıklı besleniyorum suanlık benımde bebegımın de sıkıntısı yok çok şükür
balbocegim27 Kelebekkannesi benimde ihtiyacım yok ta doktor doğum sonrası için gerek duycaksin diye verdi düzenli kullanmıyorum ama kullandığım zamanlar da büyük tuvaletim düzenli oluyor
aslanreis Hazal_violet 37+3üz bebeğim kanalda baskı yapıyor 2. Gebeliğim planlı sezaryen olucam 38+2 de yatarak dinlen dedi doktorum yatarakta hiç zaman geçmiyor
Aysekilic tospigim07 ay çok sevindim gözünüz aydın canım doğumunuz zor mu geçti size en gerekli ürünler nelerdi