Ciara93
[bilinmeyen] %80 dediğine göre değişme ihtimali var, kesin birşey söylememiş. Az da olsa ihtimal var yani.
Esracim
[bilinmeyen] bende 12+6 da erkek şüphesi var demişti 17 de erkek dedi. Ama iki tanıdığım var onlardan duymuştum. Birine 6 ay kız demişler. Pembis şeyler almış. Sonra erkek demişler.
Dyg34
[bilinmeyen] üzülme sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun de allah gönlüne göre versin belki degişir
emoselos
Bana da %70 kız demişti net değil demişti sonra gittiğimde net kız dedi değişmiyor yani 😊
Fidashka
Vardir
emoselos
Aslında değişiyor 😂 benim kaynımın oğluna Doğuma kadar kız demişler kıyafetler hazırlıklar herşey tamam Doğum oluyor erkek herkes şok tabi 😂
NaimeYilmaz
[bilinmeyen] benim %99 um değişmişti acele etmeyn ben 22.haftada %100 dediler
Svl
[bilinmeyen] bana dün 11+2 de %80 erkek çıkıntı var dedi 16 haftada kesinleşir kız diye beklentiye girme dedi bi oğlum var hayırlısı olsun🤗
Denizbetul
[bilinmeyen] bize de 14. Haftada erkek dedi doktorumuz 18. Haftada ise kızımız olcağını öğrnedik allah gönlünüze göre versin
behrem
12 hafta çok erken aslında. genelde kız dedikleri erkek olabiliyor ama erkek dediklerinde kız çıkması çok az oluyor siz yine de 1 ay daha bekleyin :)
emoselos
[bilinmeyen] aynen valla 😂