Betulsarda Benim 8+0 benim gibi olan varmi.. mide bulantısı beni mahvediyor zofer iciyorum artik o bile kesmiyor cozum bulabildiniz mi 😥
Yldzdnz Betulsarda zofer cok agir bi ilac diye duydum doktorunuz neden onu verdiki gaviscon bulantilara birebir gelen
Ebruuuu Bende aynı durumdayım yemek gördüğüm anda özellikle . Yemek yapmak falan işkence oldu başlı başına 😭
Ilkheyecan Bende8+1 midem aşırı derecede kaynıyor herşey boğazımda duruyo bugün hiçbirşey yiyemedim yatıyorum sürekli 😩
hazeloguz 8+0 aşırı derecede kokulara duyarlılık var arada sırada yokluyor neyse ki mide bulantıları 🤦🏽♀️
Betulsarda Gaviscon surup mide yanmasina birebir doktorum verdi kizlar doktorunuza.. bide karbonatli su yanmaya iyi geliyor ama bulantiya care yok kafayi yiyorum😥😥
sevginanc 8+6 haftalığım mide bulantılarım hafifledi ama baş ağrısı ve geceleri mide yanması yaşıyorum 😞 Uykudan uyanıyorum resmen 😞
MerveYeilyurtahin Az daha sıkın dişinizi bayanlar. O haftada bende öyleydim felaket bulantılarım vardı. 10.haftaya girdim ve rahatladım. Tam geçmesede 2 haftaya rahatlayacaksınız 😍
MerveYeilyurtahin Betulsarda bende zofer kullandım ve pnunla rahatladım birde gavıscon şurup. Zararlı olsa bu kadar doktor vermez bize o ilaçları. Bulantıya en iyi gelen ilaç zofer bence
Yldzdnz Betulsarda yurt disinda kanser hastalarina veriyolarmis diye duydum bebeginde bagisiklik sistemine zarar verebilir diye yurt disinda vermiyolarmis bu ilaci aciklama yaparak istersen veriyolarmis