Busebse Kızlar merhaba bebegim 3 ay 11 günlük ve başında konak oluştu sarı sarı kabuksu bebe yağı surdum taradim yıkadım ama geçmedi elini sürekli başına getiriyor sanırım huzursuz mustela şampuan kullanıyorum herhangi bı şampuan da değil ne yapmam lazım bilgisi olan varmı bebe yağı şurup tarakla taradim o kadar sertleşmişki o bile yumusatmadi
1anne2nefes Busebse mustelanın hangi serisi canım konak için özel olanı var o çok iyi birde çok iyi durulaman lazım kafasını
Mr1517 Busebse pamuğa zeytinyağı dök, saç tellerinde gezdir hem tara bir yandan, yada tarağa pamuğu sıkıştır öyle tara görürsün geliyorlar. Ya şampuandan olabilir bazen tam durulanmadığın da oluyor bazen kendiliğinden de oluyor canım
caglanurr Busebse ben elime zeytinyağı döküp kafasına sürdüm 10-15 dk beklettim konak tarağı almıştım ve hemen çıkartmıştı
Mom54564 Busebse ben zeytinyağı sürdüm yavaş yavaş ovaladim 10 dk sonra kalkan kabukları çıkardım diğerini de başını yıkarken çıkardım normal bu bir çok bebekte olur yıkarken tek yıkama biri yardımcı olsun zeytinyağı sür hemen atar ama biraz kafasında beklet zeytinyağını sert olduğu için kalkmaz kabuğu yoksa
Gull_94 Dustan bı saat kadar once yagı surun yumusatsın dusunu aldırın onceden bıt taragı derlermıs ınceckk sık dıslerı var muhtemelen bılıyosunuzdur baska adı varsa bılmıyorm ben 😬o taragın ucuna yaty sekılde ıp gecırın ınce bı ıp o sekılde tarayın asagıdna yukaeıya dogru mesela hafıf hafıf sureklı yaprsanjz her dus aldrmada ıkı uc sefere kalmaz tamamen gıder
Emineyavuz_53 Busebse kuzum benim kızıma da olmustu . Bir çay kaşığı karbonati yarım çay bardağı hakiki zeytin yağının içine koy karıştır en yumuşak ucuz bı diş fırçası al . İlk önce bebişi banyo ettir derisi yumusasin sonra bu karışımı kafasına sur 10 dakika beklet bingildagina asla çok bastırmadan yuvarlak hareketlerle masaj gibi yap sonra ince dişli tarakla geriye doğru tara yıka başını 3 banyoda hiç bişey kalmıyor . Bı seferde cikarcam diye uğraşma çocuğun derisi hassastır