Zeynepbaby Emineyavuz_53 ben mecvur esımle gıdıcem sabah hastane uzak ıslemlere falan koştursa sonrasında görümcem benle kalıcak esım ve annem oğlana bakıcak gecesı sıkıntı olmaz babası ıle uyur ama gene de gel bana sor ya uyumazsa ıhtımalını
Zeynepbaby ezos çok zor bır durum ya özel hastane ama pandemıden çok korkuyorum bır kere gecırdık ve oğlum çok kötü oldu gene bız kendımızı koruya bılıyoruz hastaneye gelse her yerı eller daha kontrol edemez kendını dıye hıc ıstemıyorum hastaneye gelsin
Emineyavuz_53 Zeynepbaby kuzum haklısın tabi benimde eşime çok ihtiyacım olacakmsadece gece gidecek eve ama ahh anne olmak
ezos Zeynepbaby odadan cikmadiktan sonra bişey olmaz yaaa 🥺 başka ihtimal düşünemiyorum gerçekten kendimi çok sartlamak ta istemiyorum bu kadar bağımlı olmak ta iyi değil sanki ama işte analık delilik😬😬
Zeynepbaby Emineyavuz_53 rabbım başka dert vermesin ınsallah bunlar güzel şeyler dıyorum ama ıcım hep ağlamaklı😟
Zeynepbaby ezos bızım covıtı oyle kotu atlattık kı çok cekcı çocuğum hastane kapısına asansörü falan ayy gözümde büyür
aslanreis Zeynepbaby kaç yaşında benim ki 6 yaşında okula başladı hatta bu sene söyledim anlattım okul cıkısı gelmek istedi hastaneye sabah okula bırakıp öyle gidicem 🥺
aslanreis Zeynepbaby benimde abimle 3 yaş var aramda arkadaş arkadaş büyürler beraber ☺️ Kızım çok istedi zaten kardeşim yok benim diye üzülüyodu yoksa 2. Cocuk yapasım yoktu konuşuncada aklı erdiği için rahatım