Bir_tospik_beklerken Serre prof. Dr pişmanlıktır. Ben gittim yani o kadar kendilerinden eminler kendilerini beğenmişler ki paranla rezil oluyorsun.istersen bekle sadece detaylı ultrasonda git bari bir faydası dokunsun
balbocegim27 Serre doçent doktor hasan onur topcu ya gidebilirsin kendisi annemin ameliyatını yaptı devletteydi zekai tahir de kendi kliniğini açtı fiyat bana pahalı geldi yoksa hiç düşünmeden giderdim
Bebekbeklerken2021 Serre kesinlikle koru hastanesi aydan biri kesinlikleeeeee hem doğum için hazırlıyor hem eğitim veriyor araştır istersen ama şiddetle tavsiye ederim detaylı ultrasona dahi herşeyi ile kendi ilgileniyor
Serre Fadikb hayır çok şükür bi sıkıntı yok gebeliğimi yeni öğrendim sadece işinin ehli olduklarını düşünüyorum☺️ Nasıl bi yol izlemem gerektiğini çok bilmiyorum riske atmak istemedim
Serre Fadikb çok teşekkür ederim Ankara doktor konusunda Derya deniz ama dezavantajı çok kafam karıştı😂
Elbet-birgun-kavusacagiz Bir_tospik_beklerken her doktor bir degildir bende profa gidiyorum aldigi para sonuna kadar helal olsun.. genelleme yaparak konusmak yanlis olmus sadece
Serre @Bir_tospik_beklerken hadi ya 😞çok teşekkür ederim öneriniz için ben araştırmaya devam edeyim en iyisi ☺️
Bir_tospik_beklerken Serre rica ederim ama gerçekten öyle benim için sadece para tuzağıydı 🙄 inşallah riskli bir gebeliğiniz yoksa sadece detaylı ultrasonda gidin maksat içiniz rahat eder
Bir_tospik_beklerken Elbet-birgun-kavusacagiz belki de bilemiyorum ben 2 tane prof. Dr gittim dedikleri tek şey hımm güzel iyi sorun yok. O kadar rahatsız oldum ki
Bir_tospik_beklerken Serre malesef canım pek bir bilgim yok bu çok ilgili doktor diyemem daha tecrübeli arkadaşlardan bilgi edinsen daha iyi 😊
balbocegim27 Serre muayene ücreti 500 tl paket alırsan da hastaneye göre değişiyor tobb hastanesi falan 14 bindi memorial daha uygundu