fatti23 Merhabba arkadaşlar sizlere bir sorum olaçak.. Hamile olduğumu ögrendim onçe nişan ğelmişti benden hamile olduğumu bilmiyordüm test yapip çif çizği çikmisti bana sönra tekrar yapmiştim yine çif çizği çikti. 1 ay sönra şimdi yani yine kanamam var sizlere öyle birşey ölmuşmudur.. Sizçe neden öyle oluyorr🙂
1anne2nefes fatti23 nişan dediğiniz doğuma yakın gelen bir akıntı sizin bahsettiğiniz muhtemel yerleşme kanaması olabilir doktorunuza danışınız
blueberyy00 fatti23 Allah korusun düşük tehliken olabilir cift çizgiyi gördüm bir ay sonra tekrar kanamam oldu diyorsun hiç doktora gitmiyor musun çift çizgiyi gördükten sonra kanama tehlikeli
gokcekocyigit07 Nişan doğuma yakın gelir, ilk gelen yerleşme kanaması olabilir ya da başka bir belirti, kanama ihmal edilmemeli mutlaka doktora git 👍
fatti23 1anne2nefes 1anne2nefes Yerleş gokcekocyigit07 Yerleşme kanamasida olabilir de anlamadiğim şey tekrar neden kanama olüyor 1 ğun sönra duruyor
gokcekocyigit07 fatti23 yerleşme kanaması herkeste olacak diye bir kaide yok belki de düşük riski var mutlaka doktora gidin buradan bilemeyiz
fatti23 blueberyy00 Yeni taşindim almaniya’ya ğidemiyorüm çüma ğunu öyle bir şey bana veriçekler ğitmem için Kanamam öluyor 1 ğun söra duruyör kanama dediğin pembe bir şey ğeliyor
fatti23 Ceren Hala ğidemedim yeni taşindim almaniya’ya çüma ğünu doktora ğidebilmem için bana avka veriçekler.
blueberyy00 fatti23 ya dediğim gibi yerleşme de olabilir ama düşük tehdidi de olabilir uygulamaya göre son adet tarihinize Göre kaç haftalıksiniz şu an
fatti23 blueberyy00 8 haftalik Ağrim falan yök birkaç kişiye sördüm bana söylediler düşuk olsa çok ağrim olabilir ve çok kanama bende ikiside yök bilmiyörum içime korkü doğuyor artik kotü birşey bürda elinde döktor keyadi ölmadi süreçe bakmiyölar sana.
annesinin_beybisi fatti23 düşük riskin olabilir yerleşme kanaması olsa böyle bir durup bir gelmez doktora gidene kadar evde fazla iş yapma yat dinlen
blueberyy00 fatti23 orda olman ve doktora gidemeyisn sıkıntı biraz burda olsa acile gitsen hemen önlem amaçlı düşük koruyucu iğne yapıp hap felan veriyorlar ben mesela hergun hap ve haftada bir iğne kullanıyorum evet düşük olacağı zaman aşırı ağrın olur kramplar olur duramazsin yoğun kanamaya döner ama lekelenmeler de normal değil kanama alanı felan olabilir içerde bir hafta daha beklemek biraz zor gelirdi bana acile gitme gibi bir durumun yok mu orda yeni gitmis de olsan acil bir durumda ilgilemiyorlar mi
fatti23 blueberyy00 Hayir hiç birşey yapmiyörlar hastane içine sökmüyorlar senin nasil bir yer bürasi bende bilmiyorum neden birtek şü alman öyle.
blueberyy00 fatti23 ya çok kötü bir durum şaka gibi sabret dua et bekle o zaman canım ama sana tavsiyem yat uzan surekli WC harici kalkma çünkü lekelenme yaşadığında buradaki doktorların hepsinin dediği bu yat dinlen iş yapma ilişkiden uzak dur bir hafta daha idare et o zaman
fatti23 blueberyy00 Senin dediğini yapaçam sen kaç haftalik sin çanim❤ çok sevdim seni çok teşekür edderim bana destek öldüğun için.
blueberyy00 fatti23 11 haftalığım tam 12 den gün almaya başlayacağız yarn çok şükür 🥰teşekkürr ederim ne demek elimden gelen birşey oldukça fikrimi vermek konusunda yardımcı olurum her zaman