Busra2013 Melistosum valla benımde pısıkolojı gıtmıs sureklı ölüm dusunuom ya bebegım gelısmedıyse ya bı hastalıgı varsa nasıl aldırırım dıom sonra ya annem ölürse kardeslerım nolur duom cok sey var yabu
dakpinar- Mujde0808 Tövbestağfurullah 😀❤️ Çok tatlısınız ama ben de böyleyim , Allah ailelerimize bizlere uzun ömürler versin inşallah ❤️
dakpinar- Busra2013 eşim ölürse genç yaşta çocuğumla dul kalırsam diye düşünmeye başladım bir de 😀🤲🏻❤️
Busra2013 dakpinar- hahaha ay guldum valla bende dusunuom ya benı aldatırsa ruyalar gerceksw cocugum ne yapar dıom
Havva_11 Bende bebeğim karnımda öldüyse fark etmiyorsam eğer diye düşünüyorm kendimi 10+2 günlük hamileyim aklımda hep bebeğim üşmüşmüdür yaşıyor mudur kaygısı var bulantılarım azaldı birden çok endişeleniyorum sizde de oldu mu kızlar böyle düşünceler 😞😞"
Melistosum Havva_11 Oldu canım hala da oluyor ne okuyorsam hemen onu düşünüyorum protein kaçağı aha diyorum bende varmı acaba şeker aha bende varmı bide neyi düşünürsen onu çekersin derler ya o daha da strese sokuyor beni çünkü düşünmemeye çalışmak daha da düşündürüyor kisir döngü içindeyim dipteyim sondayım yani
Melistosum Havva_11 Oldu canım hala da oluyor ne okuyorsam hemen onu düşünüyorum protein kaçağı aha diyorum bende varmı acaba şeker aha bende varmı bide neyi düşünürsen onu çekersin derler ya o daha da strese sokuyor beni çünkü düşünmemeye çalışmak daha da düşündürüyor kisir döngü içindeyim dipteyim sondayım yani
minnakannesi1 Busra2013 benim ananem çok güzel içli köfte yapar ilk hamileligimde ananeme bisi olursa kim bana içli köfte yapar die Bi gece yarısı ağlamıştım 😀 ama.nasil içli içli ağlamıştım şimdi gülüyorum bu gebeligimde daha başlamadı düşünceler ama tek değilsin bunu bil arkadasim😀
Lelommm Busra2013 Ahahahah sorma kocam ölse bana kim bakıcak diye düşünüyorum bazen onada soruyorum delirdiğimi düşünüyor ne yani her an herşey olabilir insanı bi gelecek kaygısı basıyor valla. 😂😂😂
rabiamustafa Nazli_ayar ay o rüya problemi bendede var tövbe yarabbi zaten çok korkuyorum ölülerden cenazelerden falan teyzem dayım amacam kim varsa ölen hepsi rüyamda napçaz böyle🙈🙈🙈
Nazli_ayar rabiamustafa hiç bilmiyorum ya. 😂 Zaten uyku denen biseyde kalmadi sürekli uyaniyorum. Azicik uyudugum zamanda kötü rüyalar görüyorum 😂
secoz Busra2013 GokceErdemkayra bende doğumdan sonra benden önce gelirse odaya bebeğim kaynanam ve görümcem resim çeker sağa sola atar diye fıttırıyorum o yüzden hemşire ile konuşsam beni beklese olur mu ki
Busra2013 secoz hahaha yanı kb ama mal degılerdır😂😂nazar değer bısı olur nıe gondersınler yazık mınıge yapmayın ole seyler valla nazar var ınanıyorum
Deletedmom72727 Tüp bebek denememde hamile kaldım o yüzden korkularım çok ya evladıma birşey olursa diye aklım çıkıyor 2 haftda bir doktora gidiyorum hatta şimdi eve fetal doppler alıcamki kalp atışını duyayım. Birde bebeğimi şimdiden herkesten kıskanıyorum kimse yaklaşsın istemiyorum. 21 haftalığım sezeryan olmam lazım sağlık açısından sırf benden önde kimse görmesin diye korkmama rağmen Epidural sezeryan olucam karnıma kimse dokunsun istemiyorum değişik duygular