[silindi] Merve2Asel ada önceki yıllarda kullanıldı ama lina da bu sene çok fazla yaşıtları hep lina olcak. O yüzden bnce ada🌼
kedivebebekannesi5555 Ada da çok güzel ama Lina daha az kullanılıyor ve güzel isim ben olsam Lina yi seçerdim 😅
Merve2Asel kedivebebekannesi5555 aklım Ada isminde kaldı kızımın adı Asel Mina uysun diye o Lina istedi Ada ısrar edince tmm dedi ama ben şimdi kararsız kaldım sagol canım
Fulyacanferit Valla her yerde ada var zaten. Hepsi adalı biseyler. Lina da çok koyuldu moda bu yıl. Bence Melis lina
Merve2Asel Fulyacanferit ay benim kız 3 yıldır olursa Lina kesin diyordu çoğaldı ya bi soğudum hayırlısı bakalım çocuk doğacak net olamadık 😬
Fulyacanferit Merve2Asel benim aklımda tek isim bile yok bir ay sonra doğum nasipse. Ama gerçekten çok çoğaldı yani şöyle düşünün şimdinin fatmasi Ayşe’si gibi çok olacak.yine de içinize ne sinerse adıyla yaşasın 🌺
Merve2Asel Fulyacanferit ablası istediği için böyle canım içime sinen yok kararı ona bıraktık ama nasıl olsun bizde şuan kararsız kaldık yoksa yeni isim eski isim pek farketmiyor sağolasın